Promovam Romania


 De fapt acesta este motivul blogului: promovarea tarii in care traim, incepand cu istoria si traditiile ei, cu oamenii sai de cultura si realizarile de tot felul care au facut-o cunoscuta in lume si mai ales cu ceea ce se face bun si frumos la ora actuala.
 Aducem aici idei si oameni noi cu care ne mandrim si vrem sa o facem si mai cunoscuta in bine, cu ceea ce vede ,aude si creaza fiecare din noi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cascada "Vaioaga",paraul Bei


"Cheile Nerei" forum,


.
Animatie harta cheilor Nerei
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    inventeaza.ro este un centru de creatie tehnica pentru tineret care sprijina initiativele inovatoare in domeniul tehnologic. Centrul nostru a luat nastere pentru a sustine ideile inedite ale tinerilor si pentru a ii sprijini pe acestia in demersul lor de dezvoltare de noi tehnologii.

http://inventeaza.ro/


    Romarm este o companie producătoare de armament din Romania, deținută de stat. Este principalul furnizor românesc de tehnică de apărare.
Are in componenta urmatoarele societati:


- UZINA AUTOMECANICA MORENI
- ARSENAL RESITA
- METROM BRASOV
- ELECTROMECANICA PLOIESTI
- CARFIL BRASOV    Electroputere Craiova este o companie românească cu sediul la Craiova, care se ocupă cu fabricarea de aparataj electric de înaltă tensiune (întreruptoare, separatoare, contactoare, siguranțe fuzibile, reostate, transformatoare de măsură), celule electrice prefabricate de medie tensiune și bare capsulate, mașini electrice rotative (motoare, generatoare), transformatoare electrice de putere și autotransformatoare, vehicule feroviare (locomotive electrice, locomotive Diesel electrice, rame electrice), vehicule urbane, echipamente complexe pentru instalații de foraj. Fondată în 1949, este una dintre cele mai mari companii industriale din România.Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania este o persoană juridică de utilitate publică, ce reuneste salvatorii montani din Romania. Asociatia se ocupa de reglementarea activitatii Salvamont in Romania si de pregatirea salvatorilor montani.


 Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producător roman de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault. Obiectul de activitate al societății îl constituie producerea și comercializarea de automobile, piese auto, mașini unelte și instalații pentru industria de automobile.

Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) este un serviciu medical de intervenție rapidă din România. SMURD a luat ființă în Targu Mures în 1991, sub coordonarea medicului roman de naționalitate palestiniana Raed Arafat.


Roman SA, cunoscută și sub numele de Autocamioane Brașov este o întreprindere brașoveană specializată în proiectarea și construcția de autocamioane, autobuze și 
autoutilitare.

 
WWW.ARIPI-ARGINTII.RO  Acest site web este o iniţiativă privată dedicată în întregime aviaţiei militare moderne din România, lansat pe data de 26 iunie 2011, cu ocazia împlinirii a 60 ani de la primul zbor în simplă comandă la manşa unui avion reactiv de pe un aerodrom românesc, eveniment de o importanţă covârşitoare petrecut pe aerodromul militar Ianca şi avându-l drept erou pe maiorul Aurel Răican.

 ARCA este o organizatie non-profit al carei obiectiv este explorarea si colonizarea spatiului cosmic.
Pentru atingerea acestor obiective, ARCA construieste si lanseaza cele mai eficiente vehicule spatiale din punct de vedere al costului. Folosim tehnologiile deja existente, intr-un mod inovativ, ceea ce permite accesul in spatiul cosmic, pe scara larga, reducand la minim constrangerile financiare.
Dorim sa facem acest lucru deoarece credem cu tarie ca viitorul speciei umane este legat de explorarea si colonizarea spatiului cosmic.
                                                  http://www.arcaspace.com/ro/obiective.htm

 Proiectul Resboiu a demarat pe la finalul anului 2009 sub forma blogului resboiu.wordpress.com şi continuă să crească pas cu pas , momentan ca site în dezvoltare până la momentul în care va deveni portal sută la sută.
 Prezinta nu doar despre armata ci si ceea ce are legatura cu ea.

 www.resboiu.roInfiintata in februarie 1999, in urma restructurarii activitatii de cercetare din Romania si din necesitatea satisfacerii �n conditii de calitate a nevoilor transportatorilor feroviari, SOFTRONIC s-a impus pe piata furnizorilor feroviari prin produse si servicii de buna calitate si prin mobilitate deosebita. Fondatorii societatii au o bogata activitate �n domeniul �ncercarii echipamentelor pentru vehicule de tractiuneferoviara si au desfasurat anterior si activitate de cercetare �n domeniul tractiunii feroviare.  

Societatea a reusit sa exporte �n aceasta perioada echipamente de modernizare si locomotive noi sau reparate si modernizate �n tari ale Uniunii Europene (Germania, Ungaria, Bulgaria) si alte tari (Iran, Serbia si Muntenegru, Canada).Locomotivele electrice fabricate sau modernizate de SOFTRONIC sunt autorizate sa circule �n Romania si tarile vecine (Bulgaria, Ungaria, Serbia). 

http://www.softronic.ro/index1.php#distantor

.......................................................................................

 ZAIBAR.RO !!!

 Main image

BLOGUL BAILESTENILOR DE PRETUTINDENI

De ce Zaibar?
Pentru ca este ceva specific Bailestiului.
De ce Zaibar.ro?
Pentru ca sa fie si bailestenii in rand cu lumea si tehnologia moderna :D
Nu stii ce e zaibarul?
Inseamna cu nu ai trecut prin Bailesti :P
Conform DEX:
Z’AIBĂR m. pop. 1) Varietate de viţă de vie nealtoită, având struguri nu prea mari, cu boabe alungite, de culoare neagră. 2) Stru-gurii acestei varietăţi de viţă de vie. 3) Vin produs din acest soi de struguri. /Orig. nec.
Ce ne propunem cu acest site?
Sa facem cunoscute faptele si obiceiurile bailestenilor, fie ele bune, fie ele rele.

http://blog.zaibar.ro 

.......................................................................................... 

                        

UTI este o companie naţională de înaltă tehnologie, care oferă soluţii novatoare pentru societate.
În acelaşi timp, UTI este un partener strategic, oferind clienţilor săi, dintr-o sursă unică, un larg portofoliu de servicii, care cuprinde toate etapele necesare: concepţia, implementarea şi exploatarea.

SITE UTI.

......................................................................................................................................................


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu