Cetateanul, nu partidul!

   Facem actiuni civice, pentru cetateanul urbei, judetului, Romaniei si nu pentru partide, factiuni, servicii dubioase, interese de firma, ori alte state!
   Colaboram cu Primarii, Consilii Locale, Consilii Judetene, Administratii publice, Guvernul Romaniei, Ministerele Romaniei, Asociatii si organizatii Non-guvernamentale, prin cei care le conduc, le deservesc, avand competentele necesare si nu cu partidele din care fac acestia parte!
    Daca un Presedinte de Consiliu Judetean face parte dintr-un oarecare partid, nu ne intereseaza, este dreptul sau constitutional! Noi conlucram cu persoana care detine functia, in limita competentelor si atributiilor functiei acestuia, fara imixtitudinea altor interese partinice care nu fac obiectul colaborarii noastre.
    Am publicat aceste lamuriri pentru ca am primit atentionari cum ca anumite persoane nu vor ajuta actiunile noastre deoarece colaboram cu persoane publice care nu sunt agreate de catre cei care ne-au atentionat.
    Le multumesc  pentru interesul civic aratat si mai ales fata de proiectele noastre si invitam aceste persoane sa puna umarul sa ajute nu doar cu avertismente tendentioase ci chiar punand umarul alaturi de noi, la munca, pentru ca mare nevoie avem, pentru a realiza lucruri bune si frumoase in interesul cetateanului.

    Proiectele
"Suntem Romania!",

 adica ale  Asociatiei Cultural Educative pentru Protejarea si Promovarea Patrimoniului Tehnic, Stiintific si Istoric,
sunt publice,in interesul cetateanului,orientate spre educatie pe toate planurile si nu au legatura cu interese de partid ori particulare.
PRESEDINTE:Alex Stoian

   Asociatia este prezentata AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu