5 februarie 2018

1286.Schimbarea comenzii la I.G.S.U

.
   Cu aceasta schimbare ne dorim o continuitate in dezvoltarea si perfectionarea activitatilor IGSU si rezultate cat mai bune atat in  executarea misiunilor dar si in organizarea generala si teritoriala.
   Ii dorim d-lui General de brigada Dan-Paul Iamandi rezistenta, inspiratie si consecventa, dar si sa aiba parte in continuare de colaboratori de valoare.
   Si nu putem sa-i uram altceva decat "FARA EVENIMENTE!"
   
Spor!

   Colectivul revistei-magazin "Suntem Romania!"

COMUNICAT DE PRESĂ
Nr. 03 din 05 februarie 2018

.
Astăzi, în prezența secretarului de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, sediul IGSU a găzduit activitatea prilejuită de preluarea comenzii inspectoratului general, de domnul general de brigadă Dan-Paul Iamandi.
Conform deciziei primului ministru, emisă în baza propunerii ministrului afacerilor interne, începând cu data de 4 februarie a.c., domnului colonel ing. Daniel-Marian Dragne îi încetează împuternicirea exercitării atribuțiilor funcției de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Decizia vine ca urmare a împlinirii intervalului de maximum un an, prevăzut de statutul cadrelor militare, pentru care un ofițer poate îndeplini, temporar, prin împuternicire, atribuţiile unei alte funcţii vacante.
Continuitatea comenzii instituției va fi asigurată de domnul general de brigadă Paul-Dan Iamandi, care, în baza deciziei primului ministru, emisă la aceeași dată, a fost împuternicit pentru a îndeplini, pe o perioadă de 6 luni, atribuțiile funcției de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Domnul colonel ing. Daniel-Marian Dragne revine pe funcția de prim-adjunct al inspectorului general, poziție ocupată din anul 2014.
DA  PAGINA!

* * *
Domnul general Paul-Dan Iamandi deține din anul 2011 funcția de inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturza” al județului Iași. Ofițer de peste 27 de ani, parcursul carierei sale relevă ocuparea diferitelor funcții pe linia coordonării personalului operativ, asigurării măsurilor de protecție civilă, conducerii activităților de prevenire a situațiilor de urgență la nivel județean, respectiv de exercitare a actului de comandă la nivelul unității militare.
Noul inspector general al IGSU a absolvit cursurile Școlii Militare de Ofițeri Activi de Artilerie Antiaeriană, Rachete și Radiolocație Brașov în anul 1990, iar ulterior a continuat pregătirea atât în managementul situațiilor de urgență, cât și în Managementul Strategic al Afacerilor Interne.

De asemenea, este licențiat în drept la Universitatea din Iași și deține o diplomă de master în managementul mediului.
FOTO: IGSU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu