29 septembrie 2023

2376. Dezbatere publica pe tema proiectului Ordonanţei de urgență a Guvernului pentru modificarea alineatului (11) al articolului 1 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 15/2022 privind acordarea de sprijin şi asistenţă umanitară de către statul român cetăţenilor străini sau apatrizilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina


ANUNŢ

Nr. 473 din 29.09.2023

 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Afacerilor Interne organizează dezbaterea publică pe tema proiectului Ordonanţei de urgență a Guvernului pentru modificarea alineatului (11) al articolului 1 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 15/2022 privind acordarea de sprijin şi asistenţă umanitară de către statul român cetăţenilor străini sau apatrizilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina (detalii suplimentare pe pagina de internet a instituției).

Evenimentul va avea loc marți, 3 octombrie 2023, ora 11.00, și va fi organizat în sistem mixt. Astfel, persoanele interesate pot lua parte la dezbatere online sau fizic (în limita locurilor disponibile) la sediul M.A.I. (Piața Revoluției nr. 1A, sector 1, București), cu respectarea principiului asigurării priorității în funcție de momentul înscrierii.              

 

La această dezbatere, estimată a avea loc pe parcursul a două ore, sunt invitați să participe atât reprezentanți ai M.A.I., cât și reprezentanți ai societății civile care și-au exprimat interesul față de acest proiect.

Vă adresăm rugămintea să ne comunicați, până luni, 2 octombrie a.c., ora 14.00, la adresa de e-mail comunicare@mai.gov.ro sau la nr. de fax 021.264.86.17, confirmarea participării la dezbatere (inclusiv coordonatele de contact: nume și prenume/ organizație reprezentată, adresa de email), modalitatea preferată de participare (online sau fizic).

 

* * *

NotăAccesul în sediul MAI se realizează doar pe baza cărții de identitate valabile/ pașaportului valabil.

În cazul în care numărul de solicitări este mai mare decât capacitatea sălii, acest lucru va fi comunicat din timp prin email, persoanele astfel notificate având în continuare posibilitatea să participe în sistem online.

          În urma transmiterii confirmărilor, celor care aleg participarea online li se va transmite link-ul de conectare în timp util. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă/ mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu