22 iunie 2024

2434. "Bucuria alergarii cu Invictus" - prima editie demarata in plina veselie si cu participare fara varsta

.
.
.
 

      La sfarsitul unei munci de echipa de cateva luni, tragand linie, ziua de azi a devenit o concretizare superba a unor colaborari deosebite dintre "Suntem Romania !" cu Primaria Ploiesti, Fundatia Judeteana a Tineretului Prahova, Casa de Cultura I.L.Caragiale Ploiesti, Asociatia "MasterPeace", Baza 2 Logistica Valahia", AMVVD Prahova, ISU Ph si jandarmii prahoveni, impreuna cu  faimosii "Invictusi". Multe multumiri pentru ajutor si implicare, impreuna am putut pune in practica un vis grozav pentru cei care cred in camaraderie, sportivitate, lupta dincolo de orice obstacole: realizarea unui eveniment marca Invictus in Ploiesti, in Prahova.

   Acesta a inceput printr o discutie despre organizarea de evenimente sportive acum 4 ani impreuna cu actualul cpt.Ene Ciprian Pol.Militara, B2 Logistica, apoi invitarea Invictus Team la  Ziua Fortelor Terestre, la "Noi suntem terestrii" si... hotararea cu dansii si cu dl. Mr. Ion Gabriel si camarazii sai de a face asa ceva.       
  Dl.viceprimar Daniel Nicodim cand a auzit ideea a declarat ca trebuie realizata fara discutie, demarand punerea in practica, monitorizand continuu si impulsionand, si astfel a declansat ceea ce s-a vazut azi.

  A fost nespus de frumos, cu toata caldura infernala si a iesit o distractie generala, de o veselie molipsitoare, Invictusii pe ateliere sportive si pe competitiile programate dand ca de obicei dovada nu doar de foarte buni organizatori ci si de empatia lor binecunoscuta cu vizitatorii si participantii entuziasti. Administratia Parcului Municipal Vest, Ploiesti, a ajutat din plin la realizarea obiectivului devenit comun.
  Desigur, la anul va fi mai bogat, mai antrenant, mult mai bine pregatit, cu autobuze cu traseu prelungit si realizat in luna mai, pe racoare.

  Respect maxim si felicitari tuturor celor care au ajutat si au sustinut acest frumos proiect. 

 Foto: Corina Lupu, voluntar,
 Albume foto: AICI

  Echipa "Suntem Romania!"

  Sponsori: Cook Communications, CompasCoffee, SED, Sprinten Infomar


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu