01 iunie 2019

1350.La multi ani si vesti bune: am castigat procesul cu Romsilva

Padure
.
Logo

Draga Nemo,


Echipa Agent Green iti ureaza La multi ani de Ziua Copilului si o vara in care sa ai ocazia sa ajungi in preajma cat mai multor comori naturale. Exploreaza fiecare colt de natura care iti iese in cale, si fa in asa fel sa iti iasa cat mai multe – suntem contratimp.

Avem o veste buna pentru tine, care sa te tina aproape pentru noul sezon  - planuim actiuni la care sigur vei vrea sa participi, pentru a fi vocea padurilor virgine si a parcurilor nationale in fata dezastrului progresiv din Romania.

Pana atunci, te anuntam ca am castigat procesul cu Romsilva: avocatul Agent Green a putut susține și câstiga procesul în recurs la Curtea de Apel București cu Romsilva. Prin decizia definitivă a Curții, Romsilva este obligată să desecretizeze imediat toate informațiile la nivel național care sunt necesare organizației Agent Green pentru a formula o sesizare temeinic documentată la Comisia Europeană pentru dezastrul din ariile naturale protejate.

Revenim cu detalii despre plangere si viitoarele actiuni Agent Green in curand.

Iti multumim ca faci parte din comunitate. Iti dorim inca o data o vara frumoasa in natura si alaturi de cei dragi!

Daca vrei sa ne sustii activitatea cu o donatie, o poti face aici, lunar sau o singura data.
Doneaza acum pentru ultimele paduri virgine
Gabi Paun
In numele naturii,

Gabi Paun
Presedinte Agent Green
Iata cateva poze de la ultima actiune Agent Green. Cu ocazia intalnirii directorilor de mediu din UE, am protestat la Palatul Parlamentului alaturi de copii si parinti. Multumim din suflet voluntarilor si celor care au participat, impreuna am reusit sa facem cea mai mare pictura colectiva din Romania, care a circulat in toata presa si a transmis un mesaj emotionant tuturor oficialilor de mediu: Romania are nevoie de padurile sale, pentru generatiile viitoare.

Ramai alaturi de noi pe facebook astazi, vom posta intregul album de la eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu