21 mai 2014

544.Roboteii au dat spectacol ! Campionatul de fotbal robotic a trecut de semifinala

"EU, ROBOTUL ..."
 Desigur nu v-ati sinchisit sa vedeti macar un meci din acest faimos campionat organizat de prietenii de la inventeaza.ro!
 Desigur nici nu stiti ce spectacol si ce distractie au fost acuma la semifinala si ce nebunie va fi la finala de vineri, 23 Mai ...
 Doar daca veniti .
 Nu de alta, dar o asemenea competitie high-tech si plina de aventuri robotice in jurul mingiei de...golf nu poate decat sa va binedispuna.
 Retineti: Politehnica Bucuresti, 23 Mai,ora 14.00 si asta pana sa va mai spunem "doo" cuvinte si mai multe poz(n)e despre ce s-a intamplat la semifinala si cum dupa o serie lunga de meciuri au ramas in competitie doar,,,hai c-o sa vedeti cine va juca MAREA FINALA .

 Ia dati voi pagina sa ne vedem mai bine,


 

.
.
.
"Roboteii" de la inventeaza.ro dupa cum stiti sunt prietenii si colaboratorii nostri cei mai inventivi de ceva ani buni si pe langa multele lor realizari se pot lauda cu unicul si singurul campionat de fotbal robotic oficializat din Romania, acesta fiind la a doua editie si avand o paticipare si o intindere in timp- cu pregatiri, coaching,workshop-uri si meciurile propriu-zise deja 2 luni - cu mult peste asteptari, mai ales ca de la acesta editie s-a hotarat ca semifinala sa fie in zi separata de finala, astfel ajutandu-ne sa ne delectam si mai mult cu acest sport ...robotic!
"Maseurul" competitorilor-Bogdan

 Dupa meciuri indelungate in care s-au luptat eroic si pe ruptelea 8 echipe semifinaliste - una, a noua fiind promovata automat de catre like-urile de pe pagina de facebook a evenimentului - echipa cu gingasul nume de PRAPADUL- au ramas pe ziua de vineri sa se calce in roti urmatoarele:

- Fireless 2.0,
- 420 Hex si 
- Calculated
plus, desigur,
- Prapadul 

"Offf!!! Vedeti voi la vestiare !"- doua antrenoare suparate

 Este grozav sa vezi fete si baieti, elevi de clasa a zecea impreuna cu studenti,facand echipe ,algoritmand ,strigand, tremurand, enervandu-se sau bucurandu-se.
 Spectacolul pe care-l dau involuntar cei din spatele robotilor este cu mult mai interesant, gandindu-te ca doua luni au invatat sa antreneze in limbaje noi pentru multi dintre ei, sa coordoneze niste cuburi pe roti cam temperamentale si de capul lor, sa le educe si sa le disciplineze, apoi sa participe cu emotii maxime la o competitie deosebita, frumoasa, cu sanse egale de castig..Reactiile lor la fiecare miscare robotica buna sau rea ori ...de loc, sunt deosebit de amuzante, umane, in contrapartida directa cu cele zece masinarii pe care le-au antrenat.

  
O sa va aratam pozne mai jos si poate asa va convingem ca vineri sa veniti la o finala care speram sa fie grandioasa.

"Sa-l fac verde, sa-l las asa..."(Alex)
"Domne, eu zic sa facem "Procesul etapei!"(Calin)

"Ei, speram sa invingem,normal"-din nefericire...































Vajnicul si vesnicul arbitru:Constantin

 
cea mai "tanara" echipa: foarte stapani pe ei.
Discutand strategii ptr distrugerea inamicului
 

Spionand spionul (eu pe Calin spionand completarea diplomelor semifinalei)
Dintre "veterani"

Chiar daca nu au plecat la finala, fiecare dintre semifinalisti a primt un premiu.

 Ei bine, va asteptam in AN, Poli, Vineri la ora 14.00 !
*nemotoujours*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu