16 octombrie 2013

275.SE VOR ACORDA AJUTOARE SOCIALE PENTRU CEI CARE VOR SA MUNCEASCA !

Oameni care vor sa munceasca
   In sfarsit o lege unica in politica sociala mondiala este pe masa guvernului spre aprobare : legea compensarii salariale pentru cei care vor sa munceasca legal, cu acte in regula, in orice domeniu indiferent de pregatire !

   Compensarea se aproba anual, cu o suma de patru ori cat declari ca vrei sa castigi !!!

   DA PAGINA CA SA AFLI MAI MULTE:

   Metodologia aplicarii este urmatoarea:

Pasul 1: persoanele care doresc compensatia se prezinta la circumscriptia financiara de care apartin cu o cerere in care declara pe propria raspundere ca ar vrea sa munceasca chiar daca nu au cautat de lucru si in cerere pot trece orice motiv pentru care nu au un serviciu, de exemplu: "nu ma lasa mama ca sunt prea firav","Sotia spune ca sunt un ratat si nu sunt bun de nimic", "Nu am nici o calificare si nu stiu sa fac nimic si nimeni nu accepta sa fiu managerul firmei sale", "Doresc sa muncesc, dar mi-e frica sa caut ca sa nu gasesc", ori, cele mai apreciate: "Ponta este de vina", "Basescu este de vina",  ori " Sunt discriminat pentru ca m-am informat si nu ma lasa beat la munca !"

Pasul 2: se completeza un formular cu trei pozitii in care specifica salariul pe care considera ca l-ar merita, in ordine descrescatoare.

Pasul 3: promit cu juraminte pe rosu, mama, tata, prieteni si orice altceva - nu are importanta ce - ca vor veni anul urmator sa-si rennoiasca cererea, cu noile pretentii sarariale.

Pasul 4: isi fac la o banca greceasca conturi in care le  va fi virata indemnizatia.

   Cu acestea completate, cererea va fi solutionata in maximum 13 ore si vor trebui sa mearga repede acasa pentru a-si face calculul cum ii vor cheltui.

   Exercitiu financiar:

   Vasile, fost maturator la primaria X, dat afara de acolo din motive subiective: vandutul maturilor din dotare pe Okazii.ro, betie continua, injurii adresate controlorilor de trafic: aplica la un salariu minim de 2300 de euroi pe luna ( cel mai mare din formularul depus mai sus).
   Conform legii in proiect, va avea dreptul desigur la de patru ori mai mult indemnizatie lunara pe timp de un an pentru ca el vrea sa munceasca si atat, adica la 9200 euro pe luna timp de un an.

   De ce aceasta lege?
   
   1: nu va mai exista somaj ( se spera sa fim astfel singura tara din lume cu somaj ZERO!)
   2.va dati seama ca nici sindicate nu vor mai fi ( stres minim pentru orice guvern)
   3.indicele PIB va fi cel mai ridicat din lume in scurt timp.

   Probleme ce vor putea apare ulterior:

   Crestere economica doar pe consum : Altex, Megaimage, Billa, etc., disparitia industriei si desigur a invatamantului, sistemului sanitar, armatei, postei, a oricarui mecanism de acest gen.
   Rezultat in maxim 6 luni de la aplicare: guverne de conducatori fericiti, care-si pot exercita puterea suprema fara dureri de cap si cu spagi cat cuprinde deoarece OAMENII VOR AVEA NELIMITAT DE UNDE !

 - conceput si transmis poporului de catre nemotoujours -


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu