19 ianuarie 2022

2183. WW2 copie la indigo sau "Noi nu, nici noi nu si nimeni Nu!" (Do you remember the time?)

NATO open flank

 Oricare dintre statele NATO declara oficial la fel, copie la indigo,  ca nu au de gand, ca nu vor face si nu vor drege, ca vor trata si vor analiza si vor si iarasi vor, dar Rusia sa nu, ca de nu...
  Faza asta imi aduce aminte de Chamberlain, Polonia tavalita ca si Franta, protejate ferm si hotarat de Liga Natiunilor si de toti aliatii lor......rapid cucerite de Reich desi...
  Acuma, desigur Rusia ca nu, nu si NU!!!!, chiar cu armele si verzisorii la granita Ucrainei cea cu budigaii in vine asteptand sa fie ori "rezolvata", ori violata, obosita de atata diplomatie ioropeana. Si care s-a lamurit ca nu va scapa cu un simplu tuseu anal.
  Nimeni nu vrea sa atace pe nimeni, toti sunt maxim de pacifisti si de constienti, dar pe de laturi ameninta, mobilizeaza, transfera armament, iau pozitii strategico- tactice, isi fac rezerve diplomatice si nu doar.
  Si in afara de Rusia nimeni nu ia cu adevarat o atitudine hotarata, ferma, radicala. Culmea fiind ca nu de la Rusia asteptam noi asa ceva.
  Romania, ca de obicei la mijloc. Macar in sfarsit intr-o lupta continua de revitalizare militara, care nu a mai preocupat-o de prin 1968, cand acelasi morcov mare si rosu i se plimba pe la turul pantalonilor.
  WW2 copie la indigo...

  NOTA de curiozitate: Turcia ??? (Where Do You Go, My Lovely? DA CLICK!!!)
                                     dar Ungaria???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu