23 martie 2016

977.Si a fost " Aeronautic Show 2015 Lacul Morii"


"Iacarii acrobati"
.
.
.









































   Am avut si in acest an placerea de a ne bucura iarasi de un show aero si naval pe Lacul Morii din Bucuresti.

   Showul a fost deschis de o formatie de 2 Yak-52 adica Iacarii acrobati, care au avut o evolutie de start incalzind publicul pentru ceea ce avea sa urmeze.


   Ca de obicei am avut si baietii cu jet-sky care ba pluteau ba erau „ delfinasi” , levitau mai mare dragul sa-i privesti, cat despre cei cu velierele nu va mai spun se rasturnau, se ridicau.. doar sunt campionii nostrii. 

 DA PAGINA!

Jurgis Kairys

.Jurgis Kairys
.Jurgis Kairys
Dan Stefanescu
    "Clipa" in care toata lumea a stat cu ochii in „soare” a fost momentul solo al maestrului Jurgis Kairys, care ne-a salutat in modul lui inconfundabil desenand la mare inaltime o fata „ smechereasca”.
 Bineinteles ca nu a trecut mult si maestrul a inceput cu ce ne-a obisnuit, low pass nebunesti cu mult fum de nu mai focalizau nici aparatele , cobra, tonouri multe ,zbor pe spate, intr-o parte ... ce mai nebunie , toti erau cu capul in sus si se uitau dupa avionul lui.







   




 







      Deodata, fiind pe margine, ne uitam toti spre dreapta lacului unde se vedea o silueta de elicopter Puma, dar surpriza intra cu o figura superba din lateral Dan Stefanescu cu un solo de senzatie. Ce sa va zic iarasi mult fum treceri joase ce mai daca intindeai mana aveai senzatia ca atingi avionul. La sfarsitul evolutiei dupa cum ne-a obisnuit a facut o trecere de salut cu carlinga deschisa facandu-ne cu mana. Cuvintele sunt de prisos: multumim Dan Stefanescu pentru Show- inconfundabil...

Dan Stefanescu

Dan Stefanescu




Dan Stefanescu































 


.
.


.
.
.








































   Cum nu eram inca dezmeticiti , dupa tot ce fusese au evoluat din nou Yak-52 cu figuri acrobatice, apoi ca o surpriza pentru acest show un motoplanor pilotat de Catalin Porumbu, cu mare maiestrie care ne-a de monstrat ce inseamna imbinarea planorului cu un motor facand niste intoarceri stranse si treceri joase.


Catalin Porumbu si al sau "Falke "minunat
"Diamantul" celor de la Regional Air Service
Catalin Porumbu si al sau "Falke "minunat
"Diamantul" celor de la Regional Air Service
"Diamantul" celor de la Regional Air Service

"Formula "Air Bandits"
  Bineinteles ca a urmat iar maestrul Jurgis cu inconfundabila lui semnatura si niste treceri senzationale, probabil menite sa ne racoreasca.
   


   Am avut si o trecere de prezentare a unui C 27 J Spartan, al Fortelor Aeriene Romane, apartinand Bazei 90 , care am aflat apoi ca era pilotat de o domna comandor.
 


   Ce credeti ca a urmat?
   








































  O mare demonstratie, a unui mastodont zburator de 7400kg numit Puma, care ne-a lasat pe toti cu gura cascata. Multe intoarceri , zbor cu spatele, jos de se ridica apa, superb ce sa mai ne-am indragostit de elicopterul nostru de la Baza 90,

  Finalul a apartinut  desigur, celor de la Air Bandits (Jurgis Kairys ,Dan Stefanescu si Dan Conderman) care au facut ce stiu ei mai
Jurgis Kairys
bine: vanatoare cu muuulte acrobatii si tuturor ne-a parut rau ca nu am avut si "bombe" anul acesta…



"D Sorin F"

ALBUM FOTO:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu