22 iunie 2017

1198."Cariere in slujba cetateanului "la START!

.
  Promovarea carierelor militare si militarizate de la varsta liceului pana la solda!
   Aceasta este ideea: de a fi aproape de cei care isi incep viata profesionala si vizeaza un loc de munca in structurile Ministerulul Apararii sau a Ministerului Afacerilor Interne, sau doresc sa se reprofileze.

   Deoarece aceste structuri se intalnesc rar toate impreuna la un eveniment, iar cetateanul nu are ocazia sa discute, sa se informeze si  sa se consilieze cu toti la un loc, daramite sa-i mai si vada in actiune cu demonstratii pe viu, noi, "Suntem Romania!" am dezvoltat un concept de promovare comuna deplasandu-ne CATRE cetatean, mai ales in zone rurale mari, de unde acesta nu prea ajunge la evenimentele orasenesti organizate in unitatile militare, in cazarmele de pompieri sau jandarmi, asa-zisele "Zile ale portilor deschise".

  In acest concept ne-am inspirat de la colegii si colaboratorii nostri Asociatia Aeronautica Romana care an de an organizeaza "Aeronautic Show", spectacol aerian pe luciul lacurilor, cu barci cu vele si cu motor, care in parcurile aferente creaza conditii de expunere de tehnica specifica si standuri pentru MApN si MAI, publicul fiind deosebit de incantat de prezenta fortelor din aceste doua ministere.
  De aceea A.A.R (Aeronautic Show) va fi prezenta cu un banner, dar si cu un frumos premiu II la concursul evenimentului nostru, "Eu aleg cariera militara"!

  Noi am gandit sa axam puternic evenimentul nostru pe educatie , dar si pe preventie, informare, in combinatie cu oferte de recrutare, dar si cu un mic spectacol artistic.

  In acest mod a devenit un proiect-pilot care in acest sfarsit de saptamana (24-25 iunie) se va concretiza la Mediesu Aurit, una dintre cele mai mari comune transilvanene, in Satu Mare, cu ajutorul in organizare al Asociatiei Parintilor din localitate si cu suportul Primariei, dar- ceea ce ne-a incantat in mod deosebit-si cu mobilizarea localnicilor si chiar a unor sponsori locali care au inteles importanta unui astfel de eveniment pentru zona lor!

  DECI: Fortele Navale, Pompierii si SMURD, Fortele Terestre,Jandarmeria, Fortele Aeriene, Politia de Frontiera vor fi prezenti cu tehnica auto specifica, armament, cinema de campanie, oferte de scolarizare si de angajare, demonstratii diverse specifice activitatilor lor.

  Toit in acele zile va avea loc un concurs pentru elevii din zona, concurs ce se va lasa cu premii cu totul deosebite!

  Haideti sa va aratam un program in mare (pentru ca este posibil sa mai apara modificari chiar in timpul evenimentului)  si sa va mai povestim!

  Dar pana la program, de ce sa nu va povestim despre concursul organizat acolo, ale carui premii sunt ....ABSOLUT MIROBOLANTE!!!


REGULAMENT Concurs
EU ALEG CARIERA MILITARĂ! 

Concurs cu premii pentru elevii și tinerii din județul Satu Mare, care se va desfășura on-line, sâmbătă, 24 iunie, între orele 10.00-22.00, în timpul evenimentului pe care îl organizăm în comuna Medieșu Aurit. 

Premiul I, 

asigurat de @ForteleNavaleRomane: o vacanță de 7 zile la Constanța, pentru 4 persoane, în perioada 10-17 august (transport gratuit Cluj-Constanța și retur cu avionul/ @BlueAir), scufundări cu instructori militari; o ieșire pe mare cu o navă militară; intrare gratuită la Muzeul Marinei, Acvariu, Delfinariu, Planetariu; o invitație în tribuna oficială la Ziua Marinei Române, în Constanța.

Premiul al II-lea,

 oferit de @AsociatiaAeronauticăRomână: o excursie la București, pentru o persoană, și o invitație la Aeronautic Show (sunt incluse mesele, transportul, cazarea pentru o noapte, intrările la două muzee din București).

Premiul al III-lea,

 oferit de @AsociațiaPărințilorȘc.Gimnaziale GeorgeCoșbuc din Medieșu Aurit, pentru o persoană: o excursie de o zi la Grădina Botanică din Cluj-Napoca (sunt incluse transportul, mesele și intrarea).
#CarieraMilitara#recrutaremapn


  Este ca va simtiti provocati???
  Asa premii...mai rar!

  Ei bine, evenimentul incepe sambata 24 iunie la ora 11.00 si va contine ,asa cum v-am spus, expuneri ale participantilor despre cariera armei pe care o reprezinta, demonstratii diverse chiar si cu tehnica din dotare, filme in Cinematograful de campanie (cort), spectacol artistic, pana la orele 20.00 cand se va incepe programul de proiectii de filme de promovare si preventie ale participantilor, proiectii in aer liber!

  A doua zi programul va continua in acelasi format,dar desigur restrans, pana la orele 15.00 cand se vor "dezvalui" castigatorii concursului "Eu aleg cariera militara"!

    ATENTIE!  
 Este posibil sa intervina modificari in program, datorate conditiilor meteo sau altor factori, de aceea va prevenim: pot fi schimbari in plus ori in minus !
  Ne cerem scuze anticipat si multumim pentru intelegere!

  SI MAI AVEM O PROPUNERE PENTRU LOCALNICI (dar si pentru eventualii turisti):

 Cei care au costume traditionale, sa vina imbracati cu ele !

 Va dati seama cat de frumos va fi???

 In concluzie, vor fi doua zile pline, frumoase, cu oferte de cariere deosebite, cu prezentari si demonstratii inedite, in care veti avea ocazia sa discutati direct cu cei care poarta uniformele si cu cei care instruiesc, predau, invata.

  Foarte mare ajutor am primit de la sponsori locali dar si din tara, persoane juridice dar si fizice, cativa dintre acestia fiind urmatorii:

-"Zetea" - zetea.ro- sponsor principal,
-"Bibi Touring" - bibi.ro,
- Zona de agrement Iojib-https://www.facebook.com/zonaagrementiojib.iojib
-"Casa Cardos" - casacardos,ro
- SAAB - saab.com
- Lisa Expres S.R.L.
- Chibonis S.R.L.
- Blue Air www.blueairweb.com

  Le multumim foarte mult pentru ajutor acestora dar si celor care, persoane fizice fiind, au dorit sa-si pastreze anonimatul!

  Multe multumiri Primariei Mediesu Aurit pentru colaborare si suport in organizare.

  Dar trebuie sa multumim si partenerului nostru Media, televiziunea ProSat, reprezentata de catre Marius Chis, care ne-a ajutat si sustinut inca de la demararea acestui proiect-pilot !

  Va asteptam cu mare drag si va rugam sa fiti langa noi si pe urmatoarele pagini de facebook dedicate evenimentului:

https://www.facebook.com/pg/Cariere-%C3%AEn-slujba-cet%C4%83%C8%9Beanului-104374323511648/posts/

https://www.facebook.com/events/239938286495795/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22117%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D


  Clipul cu motivatia evenimentului:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu