21 iunie 2017

1197.ISU Prahova:BULETIN INFORMATIV Nr. 25 din 21.06.2017

INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “Şerban Cantacuzino” AL JUDEŢULUI PRAHOVA


Marți, 20 iunie, în jurul orei 15.26, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, Detașamentul 2 de pompieri Ploiești, a fost mobilizat în localitatea Drăgănești, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, iar până la sosirea echipajelor de pompieri incendiul s-a propagat și la două anexe gospodărești.
   La sosirea pompierilor militari, flăcările se manifestau cu violență la acoperiș pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Forţele de intervenţie au acţionat cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului şi protecţia locuinței, operaţiunea de stingere fiind finalizată în jurul orei 17.13.

   Ca urmare a producerii evenimentului, provocat din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice, au ars terasa acoperișului pe o suprafață de aproximativ 100 mp și au fost degradate obiecte de mobilier și electrocasnice.

   Pentru informatii suplimentare DA PAGINA!


  Tot marți, în jurul orei 11.05, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, Garda de Intervenție Măneciu a fost mobilizată în localitatea Măneciu Ungureni, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.
Forţele de intervenţie au acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului, operaţiunea de stingere fiind finalizată în jurul orei 11.15.


 Ca urmare a producerii evenimentului, provocat cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată ca urmare a unei acţiuni mecanice ori fizice, au ars cabluri electrice, instalația motorului și componente din sistemul de alimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu