06 martie 2021

1994. Prima noastra activitate "cazona" publica in Ploiesti:"D'ale Martisorului"-o expozitie militaro-civila

.
    Exact asa: militaro-civila, fiind inceputul unei colaborari-speram cu rezultate frumoase atat pentru Cercul Militar Ploiesti (Baza 2 Logistica "Valahia") cat si pentru Garnizoana Ploiesti si "Suntem Romania!".
     Noua, placandu-ne ca sa expunem din colectiile noastre si sa organizam evenimente publice, am raspuns bucurosi la initiativa Cercului Militar si a Bazei, mai ales  provocarii de a prezenta obiecte romanesti de colectie de toaleta feminina si martisoare din anii 1960-1980 din colectiile ample ale colegilor Eduard Boboloț si Liviu Popescu, dar si de a produce in perioada de 8-24 martie un amplu spectacol de muzica,dansuri si monolog teatral care va include atat muzica culta cat si folk, dar si dansuri traditionale...surpriza! Despre spectacol va vom informa atunci cand va fi momentul.
      Dar pana la spectacol, va asteptam ca sa vedeti "bijuteriile" de colectie expuse de noi in holul Cercului Militar Ploiesti, langa superbele martisoare realizate de catre copii din Centrul de Plasament Sf.Andrei Ploiesti.
      Va asteptam cu mare drag!
      Album foto cu exponatele,AICI

Eduard Bobolot


     

Liviu Popescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu