13 noiembrie 2023

2387. Cosmonautul nostru catre prahoveni:


Domnul cosmonaut Dumitru- Dorin Prunariu a fost intr-o vizita scurta zilele trecute in Ploiesti impreuna cu sotia, d-na Crina Prunariu, pentru a perfecta ultimele amanunte organizatorice cu privire la prima editie nationala a evenimentului "CosmoCronici" a carui gazda va fi, eveniment dedicat spatiului si fanteziei si care se va desfasura la Palatul Culturii Ploiesti timp de doua zile, in 17 (vineri, ora 12.00) si 18 (sambata,ora 15.30) noiembrie a.c.
Familia Prunariu, impreuna cu invitatul sau special dl.scriitor Alexandru Mironov, va face ploiestenilor onoarea de a ramane in aceste zile in orasul lor.PROGRAMUL AICI
Cu aceasta ocazie dl. cosmonaut Dumitru- Dorin Prunariu a transmis un mesaj cetatenilor prahoveni ce vor participa la aceasta manifestare unica de felul sau:
" Cosmosul este cel mai indepartat spatiu la care visam si pe care incercam sa il atingem si sa il cunoastem. Pentru multi visele s-au transformat in realitate si cu tehnologii tot mai performante au ajuns sa patrunda milioane de ani lumina in profunzimea lui, sau, mult mai aproape, chiar sa il atinga fizic. Sunt printre putinii norocosi ai planetei care au ajuns fizic in spatiul cosmic si care au constatat acolo cat de fascinant este si cat de multe mai avem de aflat despre el. Va doresc ca in viitor sa ajungeti si voi sa va numarati printre norocosii planetei si sa va transformati visele legate de investigarea cosmosului in realitate!
Ma adresez de data aceasta in special participantilor la o manifestare prahoveana care tinde sa devina traditie, organizata cu mult suflet si pasiune la Ploiesti de Asociatia "Suntem Romania!" impreuna cu autoritatile locale."
Cosmonaut,
Dumitru-Dorin Prunariu


Cei care doresc sa primeasca un autograf de la cosmonautul roman in zilele de 17-18 noe.2023 la Palatul Culturii Ploiesti, sunt invitati sa foloseasca aceasta fotografie.
Va asteptam cu drag la prezentari,muzica, minispectacole, expozitie, cu intrare GRATUITA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu