24 aprilie 2013

070. THRIVE ( Prospera ) - un documentar despre ce crede cel care l-a facut despre lume si conspiratia mondiala


Cu acest film incepem seria de documentare cu privire la lumea din jur.
Este o productie controversata pe care nu o comentam ci va lasam pe voi.
Va rog sa ma anuntati daca nu merge filmul, ptr. ca am probleme continuu cu youtube care-l rejecteaza constant, fara justificare.
Pe you exista varianta netradusa.

Despre el citez din mama Wiki:

Thrive este un film documentar din 2011 regizat de Steve Gagné și Kimberly Carter Gamble care prezintă o teorie a conspirației despre o presupusă ocultă mondială care ar dori dominația lumii prin control absolut și guvern mondial.

Thrive (Prosperă) este un film documentar neconvențional care pretinde că prezintă ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră începând cu finanțele și terminând cu oculta mondială care stăpânește lumea.
Documentarul pornește de la premiza că a prospera este tendința naturală a vieții dar astăzi majoritatea oamenilor de pe planetă sunt obligați nu să prospere ci să supraviețuiască.

„Universul s-a chinuit vreme de 14 miliarde de ani numai pentru a crea o specie care va sfârși ca inamic al vieții însăși și al propriului cămin? Nu cred asta! Numele meu este Foster Gamble și am petrecut aproape întreaga viață încercând să aflu ce se întâmplă, cine anume este responsabil pentru această uluitoare agonie și lipsurile de pe această planetă.”
—Thrive
 DATI PAGINA SI URMARITI-L !


 Filmul este împărțit în trei părți: The code (Codul), The problem (Problema) și Solutions (Soluții).






CE CREZI ? CARE ESTE PAREREA TA?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu