16 octombrie 2013

276.Evenimente in Bucuresti zilele acestea

       Denumit si '' Micul Paris'' ,Bucurestiul este atat capitala tarii cat si cel mai mare centru al evenimentelor din Romania. Bucurestiul ramane gazda celor mai de seama targuri si expozitii de profil ,festivaluri de film si muzica ,concerte ,spectacole si alte manifestari artistice . Dintre cei mai mari si renumiti artisti de talie mondiala aleg sa concerteze la Bucuresti ,considerandu-l o destinatie atragatoare si importanta pe harta artistica internationala .
        Pe tot parcursul anului ,capitala traieste o viata artistica intensa si de cea mai buna calitate ,aici se desfasoara targuri si expozitii pe o multitudine de tematici cat si conferinte si seminarii pe cele mai diverse teme .Bucurestiul cu a lui garla de lux - Dambovita ,este un oras plin de farmec si frumusete ,iar cine l-a cunoscut si indragit si-a logodit traiul cu bucuriile si durerile lui .
           Fara sa fac publicitate mascata ,am incercat sa va prezint cele mai de seama evenimente ce sunt gazduite in partea a doua a lunii octombrie. Sper sa gasiti starea si timpul necesar pentru a participa macar la cateva dintre propunerile mele .
- Ileana Cosanzeana - 
DA PAGINA:


Concert TUDOR GHEORGHE la Sala Palatului http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucu...
FESTIVAL DE CULTURA SI GASTRONOMIE ASIATICAhttp://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucu...
SAMBATA NOAPTE DISTRACTIE CA-N VAMA http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucu...
FESTIVALUL DE FILM EVREIESC 2013 http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucu...
JUGLIO IGLESIAS la Sala Palatului http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucu...
SWET FEST DE HALLOWEEN la Hanul lui Manuc http://www.vinsieu.ro/eveniment/bucuresti/bucu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu