11 februarie 2015

760.Actorul George Piștereanu, printre stelele de la Berlinale

George Cameleonu'
In primul sau film

 Uite ca asa sunt eu: daca-s celebru, de ce sa nu fie si prietenii mei !

 L-am cunoscut acum ceva timp, dupa succesele cu "Eu cand vreau sa fluier-fluier" si "Loverboy", cand inca era student la UNATC.

 De atunci ne ciondanim, ne vorbim...ne intalnim.Este traznit, vesel, mereu pus pe glume, o persoana incantatoare...dar baieti, nu va recomand sa va intalniti cu el cand sunteti cu prietena...Nu de alta, dar domnisoara o sa va uite instantaneu !

 Este bun,foarte bun.Ca om in primul rand, apoi ca actor si i-am spus-o, dar desigur o stia.S-a tinut tare si nu a vrut sa intre in proiecte proaste, slabe, doar pentru bani si a avut rabdarea de a sorta si a astepta.

 Chiar daca nu va obtine cu acest film recordurile realizate cu celelalte doua, in mod sigur va fi bun.In mod sigur a mai creat un personaj de care sa te indragostesti sau pe care sa-l urasti.

 Bafta Cameleonule !

 Sa vii cu inima sus, indiferent de  locul pe podium !

 Te astept cu vinul la rece ! 

*nemotoujours*

 Si acuma cititi despre film:

 Un român se va număra printre cei mai importanți actori care vor participa la celebrul Festival Internațional de la Berlin! Filmul „You’re ugly too”, în care joacă actorul român George Piștereanu, a fost nominalizat la categoria „Generation Kplus” în cadrul cunoscutului festival Berlinale!

DA PAGINA !

.

  George Piștereanu, unul dintre cei mai apreciați și premiați actori români ai momentului, va participa la Festivalul de la Berlinale. Filmul „You’re ugly too”, în care George joacă rolul lui Tibor, a fost inclus pe lista nominalizatelor la Festivalul de la Berlin. Actorul român a fost coleg de platou cu Aidan Gillen Gillen, actorul irlandez care joacă rolul lui Petyr “Littlefinger” Baelish în celebrul serial „Game of Thrones”. De-a lungul carierei, Aidan a mai interpretat roluri importante în filme ca: „Blitz” sau “Calvary”. Povestea filmului regizat de Mark Noonan o are în prim-plan pe Stacey, o tânără care rămâne fără ambii părinți și care ajunge în grija unchiului său, proaspăt eliberat de la închisoare: https://www.youtube.com/watch?v=HgHpkfxj3YQ.

  Această nominalizare vine la aproape 3 ani de la un alt mare eveniment pentru cinematografia românească și actorul român, când filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, în care George Piștereanu a jucat rolul principal, a câștigat Marele Premiu al Juriului, „Ursul de Argint”, la Festivalul de la Berlin.
Berlinale este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de film din lume. Ediția din acest an a luat start joi, 5 februarie. În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai recente producții cinematografice din întreaga lume. Ceremonia de închidere și premiere a Festivalului Internațional de Film de la Berlin va avea loc pe data de 14 februarie.

romaniapozitiva

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu