25 mai 2016

1015.First Aid & CPR Training la Romexpo

,
.
  Prietenii si partenerii nostri au peste cateva zile o actiune care SIGUR va va interesa, deoarece demonstratiile lor au devenit deja cautate si foarte cunoscute, datorita faptului ca ceea ce se invata din ele este VITAL!!!    
Search And Rescue Service
.
Romania.(S.A.R.S. Romania).continuă seria trainingurilor de Prim Ajutor si Resuscitare (F.A.C.T. - First Aid & CPR Trainig) destinat atat publicului larg cat si cadrelor medicale cu o noua sesiune ce va avea loc in cadrul expozitiei"Senior Expo", in perioada 2-5 iunie 2016 in Pavilionul C3 al "Romexpo".
    Scopul F.A.C.T. este de a transmite informatii, de a forma deprinderi si abilitati practice ce pot salva vieti puse in pericol. Poti invata Prim ajutor sau poti sa iti consolidezi cunostiinte mai vechi, dar sa ai si un certificat ca ai absolvit cursul. Cei interesati pot primi credite EMC.
       Inscrieri si informatii suplimentare se vor primi la Standul 04 pavilion C3 Romexpo in intervalul 10.00 – 12.00 in data de 2 iunie 2016, la tel. 0733579729 sau prin mail cu Subject FACT SeniorExpo 2016 la adresa dr.bercar@gmail.com
,
 
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu