08 iunie 2016

1031.Saab primeşte o comandă pentru un sistem de antrenament avansat în lupta anti-submarin

AUV62
     Continuam seria de informari cu privire la activitatea companiei SAAB pe plan industrial militar, in ideea ca poate, cu acest suflu nou in Guvernul  si Armata Romaniei, se vor lipi si de noi ceva tehnologii, licente, locuri de munca, investitii...
     Pentru moment, Saab este cea mai comunicativa si dispusa la a ne furniza informatii.
     Poate devin mai "limbuti" si altii care sustin ca vor sa fabrice si sa vanda in Romania...
*nemotoujours*

     Compania de apărare şi securitate Saab (Suedia) a primit  o comandă de la Administraţia Suedeză pentru Materiale de Apărare (FMV) pentru livrarea unui sistem de antrenament avansat în lupta anti-submarin, inclusiv vehiculul submarin autonom AUV62, în configuraţie de antrenament. Livrările vor avea loc în perioada 2016-2019.

      În contextul Scrisorii de Intenţie dintre Saab si FMV, publicată pe 9 iunie, şi care sprijină capabilităţile submarine ale Forţelor Armate Suedeze pe perioada 2015-2024, Saab a primit acum o comandă pentru a furniza antrenament avansat în lupta anti-submarin. Contractul include vehiculul submarin autonom AUV62-AT, configurat pentru antrenamentul în lupta anti-submarin, precum şi livrarea de sprijin şi de mentenanţă pentru client. Saab răspunde şi de suportul pentru activităţile de antrenament ale clientului, pe întreaga durată a contractului.
„Pentru Marina militară Regală Suedeză, această comandă înseamnă că ei vor avea o capabilitate şi o flexibilitate sporite de a îşi antrena şi exersa unităţile în lupta anti-submarin”, declară Anne-Marie Vösu, responsabila unităţii de business Sisteme Submarine a Saab.
„Experienţa şi expertiza Saab în privinţa vehiculelor submarine autonome înseamnă că noi putem să le oferim clienţilor noştri oportunităţi de antrenament de nivel de vârf pe plan mondial în lupta anti-submarin”.

     Vehiculul AUV62-AT este un sistem avansat, foarte modern şi capabil, pentru antrenamentul eficient din punctul de vedere al costurilor al forţelor de luptă anti-submarin ale marinelor militare. Sistemul înlocuieşte total folosirea unui submarin în rolul de ţintă manevrabilă de antrenament. Cu AUV62-AT, Saab oferă o capabilitate de antrenament de ultima oră pentru clienţii exigenţi, care investesc în viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu