12 aprilie 2017

1163."Made in Romania" si la Salonul Nautic ! Deci:SE POATE!

Minirulota "off-road" made by FIM-Bucuresti
Lotca din fibre produsa la Piatra Neamt
  Desigur ca se poate, chiar daca vin si trec guverne care nu au habar de firmele particulare, chiar daca economia gafaie sufocata de o fiscalitate distrugatoare,chiar daca piata este de nisa,cumparatorii foarte putini si costurile unei astfel de pasiuni...impovaratoare!

   Dragostea de apa, de libertate de miscare, de pescuit, de competitie, face clientul sa stranga din toate cele si sa cumpere de la o barca gonflabila pana la o lotca superba facuta la...Piatra Neamt!
   Sau o minirulota off-road, bijuterie de camping extrem, construita la ...Bucuresti!
   Producatori romani si importatorii de barci cu vele, vasle sau motor, ori echipament pentru sporturi nautice s-au afisat trei zile intre 7 si 9 aprilie la Romexpo cu ce fabrica sau importa ei mai bun si mai frumos.

   Printre acestia am avut placerea sa gasesc standul Fortelor Navale Romane, unde Serviciul Hidrografic ne-a incantat cu harti, carti si povesti despre Marea Neagra, dar si cu produse de artizanat specifice -matelotaj-realizate pe loc! Desigur, acolo am stat cel mai mult...

    Pai dati pagina ca sa va povestesc si ca sa va arat!



Un tanar interesat de oferta educationala a Fortelor Navale
Unul dintre produsele "Romcraft"
     Le-am strans mainile si i-am felicitat pe constructorii romani de "plutitoare" indeosebi, dar si pe cel de rulote, vazand cat de frumos sunt lucrate produsele lor si diversitate, mai ales la "Romcraft", care are in productie 9 modele diferite de barci pe toate dorintele, cu vasle si cu motoare outboard, adevarate bijuterii constructiv, dar si ca gandire tehnica:simple, elegante, practice si din cate se vede durabile.

.
"Delfinul" nemtenilor
     Nemtenii au prezentat o piesa maricica, ce ar tine cu brio coasta maritima (Delphin 5,5), pe langa o canoe si lotca pe care deja ati vazut-o.

     Dar surpriza a fost FIM Bucuresti cu minirulota lor off-road: suspensie independenta, inalta, ranforsaj cu fibra, fara schelet metalic, deosebit de usoara si moderna, desigur cu chiuveta si aragaz plus sistem dual de incalzire, in variante de echipare de la 8000 la 15.000 de euroi...La cat
Alt produs "Romcraft"
minirulota FIM
de frumos este gandita si executata, va spun ca te indragostesti de ea de nu te vezi! Si se cam invarteau clientii pe acolo...

     Importatorii au adus nu doar produse de top, prohibitive ca pret cum aveau obiceiul in alti ani si sper ca s-a vazut rezultatul nu doar in faptul ca au avut multe persoane interesate la standuri ci si rezultate in vanzari.
    Personal am fost incantat de un catamaran cu vele gonflabil, o adevarata nebunie pentru 4 persoane cu ceva bagaj, care se impacheteaza in 2 genti mai maricele...Ce as mai face niste lacuri cu el...
 
    Dar hai sa va aratam mai mult foto, caci valoreaza mai mult decat cuvintele, nu?

*nemotoujours*

mai multe foto: DA CLICK AICI
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

MMpr.Costel Craciun si matelotaj (impletituri artizanale specifice marinei)
.
100% lemn,100% romaneasca, o adevarata opera de arta plutitoare.
"Delfin" al Cribernautics, Piatra Neamt
.
.
















































.
.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu