26 mai 2023

2422. Din nou Ziua Eroilor la Comana!

Dl.g-al mr veteran Radu Theodoru, organizatorul acestor evenimente.
D.Ravdan impreuna cu
 dl.comandor de aviatie 
Ion Breazu.
O parte dintre cei prezenti
la eveniment

  Data de 25 mai 2023 este o data cu o dubla semnificație: in aceasta zi ne-am adunat cu toții pentru Înălțarea Domnului, dar și pentru Ziua Eroilor Neamului. 

  In fiecare an de Ziua Eroilor aducem un omagiu celor căzuți la datorie pe front, dar și celor care, in prezent, servesc patria cu vitejie. 

  La Mănăstirea Comana am avut onoarea de a participa la evenimentul dedicat Zilei Eroilor organizat de domnul general maior aviator (rtr), veteran de război, Radu Theodoru, ultimul veteran aviator din al doilea razboi mondial. 

  In cadrul evenimentului, după slujba de pomenire, generalul Radu Theodoru a spus câteva cuvinte despre eroii acestei tari. După discursul ținut de domnul general, activitatea festivă a început, ea fiind susținută de mai mulți invitați, printre care amintim de actrița Doina Ghițescu, soprana Irinuka Gîju, dar și de elevii școlii gimnaziale nr. 79 din Bucuresti, elevii fiind coordonați de Camelia Ristea și Angelica Baciu. 

  La finalul activitatii au fost depuse coroane de flori, domnul general oferind o sesiune de autografe. 

  Evenimentul organizat s-a ridicat la așteptările celor prezenti și suntem curiosi sa vedem ce surprize mai pregătește domnul general pentru evenimentul de anul viitor. 
  Mai multe foto AICI

 Denisa Ravdan, fotoreporter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu