29 octombrie 2017

1255.ANTRENAMENTE ALE NAVELOR MILITARE FLUVIALE

.
.
   Un grup de nave militare fluviale din compunerea Flotilei Fluviale "Mihail Kogălniceanu" a desfășurat  în perioada 16-20 octombrie 2017, exercițiul Danube Protector 17/II, pe Dunăre și pe brațul Sfântul Gheorghe. Activitatea a facut parte din programul obișnuit de instruire al marinarilor militari ambarcați pe navele Forțelor Navale din porturile Brăila și Tulcea și cuprinde antrenamente specifice pentru apărarea căilor de comunicații fluviale. 
   Exercițiul Danube Protector 17 s-a desfășurat după un scenariu complex, care este alcătuit din secvențe de navigație pentru recunoașterea raioanelor fluviale (configurație maluri, cote, praguri, locuri de ancorare și staționare), secvențe de monitorizare a traficului fluvial și de asigurare a siguranței navigației, precum și din secvențe de apărare și de protecție a unor localități din Delta Dunării.
   Consolidarea nivelului de instruire al militarilor din Forțele Navale reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale asigurării securității și apărării colective, la granița sudică și estică a Uniunii Europene și a NATO.


Album foto:
*Cristian Vlasceanu*
Fortele NavaleRomane

Da pagina pentru album!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.