26 iulie 2013

167.Ciorba Marinei Militare Romane este exceptionala, dar nu numai ea,..., PARTEA II

281 - "Constanta"
  Sa vezi si sa nu crezi: am terminat clipul cu Marina militara !!!
  Nici mie nu-mi vine sa cred, dar avem pe cineva acolo sus care ne iubeste si ne ajuta iegzact cand dam de greul cel greu - si in ceruri si la Marina, si nu glumesc, pt. ca in primul caz o dadusem rau de tot in bara cu materialul filmat deoarece se afectase suportul si efectiv mi-am facut harakiri spiritual saptamani in sir cautand metode de salvare si procesare, dupa care , AFERIM ! , am gasit solutia salvatoare - desigur una imposibila, greoaie si total atipica ,  de neanteles pentru I.T.-sti, dar cum eu nu sunt specialist I.T. si nestiind ca nu merge...am folosit-o si am realizat imposibilul.Iar in al doilea caz, colaboratorii nostri militari au acceptat publicarea acestei realizari, chiar daca in primul rand datorita procesarii dificile are unele mici defecte de,,,amatori sau datorita amatorismului unele defecte de procesare, au fost intelegatori si ne-au incurajat din nou sa mergem mai departe cu munca noastra, facandu-ne sa ne simtim utili in promovarea Armatei romane in general si Marinei militare in special.
Prima parte a acestui serial de doua, pentru cei care au lipsit la lectia anterioara ,o gasiti AICI
.
  Mii de multumiri doamnelor si domnilor marinari!

DA PAGINA


In acest clip am inserat si informatii despre nava 281 "Constanta" si despre cativa dintre cei care au operat-o in aceasta misiune si veti avea placerea sa vedeti cateva dintre colegele ei mai noi sau mai vechi, printre care si imagini cu faimosul nostru "Delfin", din pacate acostat.
Vrem sa-i mai multumim colaboratorului nostru compozitor si interpret B.M.Fyc - Bana Mihaita Facu a carei muzica ne-a permis s-o folosim ca tema si care consideram ca se potriveste ca o manusa la realizarea noastra.
Vizionare placuta si asteptam comentariile voastre,

DATI CLICK AICI !

V-a placut?


.

4 comentarii:

  1. ILEANA COSANZEANA:
    M-am lasat'' dusa de val'' si totul s-a transformat intr-un vis. Interesant filmulet si mi-a placut idea de calatorie-expeditie ,unde conteaza mai mult echipa decat individual . Foarte frumoasa prezentare ,si recunosc,marea m-a sedus .Felicitari pentru idee si munca !

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat filmulet.!!! Multumim.!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumos... si interesant... FELICITARI !!! :)
    insa nu toti inteleg aceste lucruri frumoase.
    Din pacate armata romana a ramas cu o eicheta nu foarte buna... dupa revolutia din 89.
    Pacat, sunt si profesionisti care isi fac treaba asa cum se cuvine.
    Astazi tineri nu stiu prea mule despre armata... iar armata nu prea face eforturi pentru a se promova ca institutie de baza a statului Roman.
    Eu asa vad lucrurile... (ca rezervist) sper ca totul sa mearga spre bine si armata sa isi recapete renumele si locul bine meritat.

    Eu va doresc mult succes!.

    RăspundețiȘtergere