12 septembrie 2013

239.Guvernul a inventat masina timpului : Hârlăul, după 100 de ani, din nou comună?

 Minunea minunilor!
 Pe langa promisiuni de ordinul S.F.-ului, guvernul dovedeste ca traim in plin S.F. realizand unul din marile vise ale omenirii: intoarcerea in timp !!!
 Domne, dar tari sunt !
 Cititi mai jos ce ne aduce la cunostinta colegul nostru 
dl.col.(r) Miron Dumitru:

  PSD-ul, vine cu o nouă propunere legislativă controversată. Orașele care au sub 25.000 de locuitori se vor transforma în localități rurale, mai precis comune.
  Iată propunerea legislativă: 
  Ce  va însemna această lege dacă va fi pus în aplicare? O primărie cu funcționari mai puțini, însă și desființarea spitalului, judecătoriei, parchetului, finanțelor publice locale, liceului etc. Mai puțini bani de la bugetul consiliului județean și bugetul central, mai puține investiții.
  Deci Hârlăul va deveni ce a fost pe vremuri, o comună mai răsărită, cu multi pensionari și agricultori. Un loc uitat de lume.
  Să speram ca lumea să nu stea și să aștepte ca un oraș cu o istorie de peste 700 de ani, mai veche decât Iașul, Bucureștii și alte mari orașe să ajungă un neînsemnat punct pe hartă. E timpul să ieșim în stradă și să ne apărăm statutul de oraș. Așa mic cum este!

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru preluare! Oare numai Hârlăul este in prag de desființare ca oraș? Sunt sute de orășele. Urmăresc reacția cetațenilor in presa si pe net. NICI O REACTIE! Se pare ca ne merităm soarta! Aștept legea de eutanasiere a persoanelor cu handicap, bolnavi incurabili, batrâni. Nu m-ar mira sa apară, iar lumea sa nu aiba nici o reactie! Multa sanatate stimate coleg!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru preluare! Oare numai Hârlăul este in prag de desființare ca oraș? Sunt sute de orășele. Urmăresc reacția cetațenilor in presa si pe net. NICI O REACTIE! Se pare ca ne merităm soarta! Aștept legea de eutanasiere a persoanelor cu handicap, bolnavi incurabili, batrâni. Nu m-ar mira sa apară, iar lumea sa nu aiba nici o reactie! Multa sanatate stimate coleg!

    RăspundețiȘtergere