22 aprilie 2014

507.INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “Şerban Cantacuzino” AL JUDEŢULUI PRAHOVA,stir de presa Nr.15,17 si 18

    In perioada sarbatorilor pascale,20.04 - 22.04.2014, I.S.U. al judetului Prahova a continuat actiunea impotriva efectelor inundatiilor, dar au aparut si alte evenimente neprevazute cararora s-a facut fata cu profesionalism.

    Pentru informarea dvs.le-am publicat mai jos:

DA PAGINA !
Nr. 15
Ploieşti, 20.04.2014                                                   
     
                                                                                                                       
STIRE DE PRESA

          In ultimele 24 de ore echipajele de pompieri au fost solicitate sa intervina cu  motompompe pentru evacuarea apei dintr-o locuinta particulara din localiatea Breaza, 26 gospodarii si anexe gospodaresti (Sinaia, Campina, Ploiesti, Boldesti Scaieni, Albesti Paleologu, Barcanesti sat Tatarani - 5, Marginenii de Jos, Pleasa, Blejoi, Valea Calugareasca – sat Darvari – 3, Puchenii Mari – sat Moara, Corlatesti, Breaza – 6, Dumbravesti, Bordenii Mari ) 9 subsoluri si beciuri (Sinaia, Boldesti Scaieni, Tomsani, Lipanesti, sat Sipotu – 3 , Maneciu Pamanteni, Breaza cartier Nistoresti), un restaurant  si curtea interioara din comuna Cornu, precum si pentru degajarea unui stalp de inalta tensiune din comuna Maneciu – DN1A, care ameninta sa cada pe partea carosabila.
          In functie de evolutia situatiei operative vom reveni cu informatii suplimentare.                                                                                           Compartimentul Informare şi Relaţii Publice                                                                                                                                                                    
Nr. 17
Ploieşti, 22.04.2014
                                                                                                                       
STIRE DE PRESA

          În ultimele 24 de ore, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină cu  motompompe pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă particulară din localitatea Bărcăneşti, sat Tatarani, 11 gospodării şi anexe gospodăreşti ( Tătărani – 10 şi                  Urlaţi - 1), 4 subsoluri şi beciuri (Tătărani şi Boldeşti Scăieni) şi subsolul Colegiului Tehnic „Constantin Istrati” din municipiul Câmpina.
          Astăzi, 22.04.2014, orele 05:47, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova a fost anunţat despre producerea unui accident de circulaţie în municipiul Ploieşti, strada Găgeni. La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenţiei s-a constatat coliziunea unui autoturism cu un gard de beton, în interiorul acestuia aflându-se o persoană de sex masculin decedată. Se pare că persoana a decedat din cauza unor afecţiuni medicale, înaintea impactului cu gardul de beton.

                                                                                           Compartimentul Informare şi Relaţii Publice                                                                                                                                                                                                           
Nr. 18
Ploieşti, 22.04.2014
                                                                                                                       
STIRE DE PRESA

          Astăzi, în jurul orelor 10:10, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova a fost anunţat despre producerea unui accident de circulaţie pe DN1, între localităţile Azuga şi Predeal, în care au fost implicate 2 autoturisme.
           La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje, dintre care o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD si o autospecială de lucru cu apă si spumă.
          În urma evenimentului au rezultat 4 victime, din care 2 încarcerate, una dintre acestea, o femeie în vârstă de 53 de ani, cu traumatism cranian sever a decedat, celelalte 3 victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe din Sinaia, ulterior un elicopter SMURD le va prelua si transporta la un spital din municipiul Bucureşti.


                                                                                           Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu