24 aprilie 2014

508."Piticotul"de la ASUS : prietenul de vacanta, dar si de...afaceri !


"Piticotul"
    Dragi pretini si tovarasi, hai sa va arat o chestie incrdibil de practica si eficienta, un gadget pe care mi l-am inchipuit de mult si pe care l-am vazut in functiune si l-am gadilat la lansarea Campionatului de fotbal robotic, producatorul acestui obiect fiind ASUS, partener al prietenilor de la inventeaza.ro ,sustinatori ai Campionatului susnumit.
    Este vorba de un minuscul proiector de imagini, DE BUZUNAR ! Un adevarat "Piticot".
    De cate ori in vacante nu ati stat calare toti pe cate un laptop ca sa vedeti pozele facute peste zi?
    Dar de cate ori in weekend v-ati zgait cu gaturile sucite seara la cate un notebook pentru a vedea serialul preferat sau un film in gashca?
    Dar daca vrei sa faci o prezentare la un client?Va dati seama ce tare este sa scoti Piticotul din buzunar sa sa proiectezi pe oriunde si pe orice??? Nu vei castiga puncte in fata acestuia?
    Eu cand l-am vazut, am exclamat:"Frate, asta e cel mai tare lucru pentru vacante !!!"
    Si asa este !Si nu doar.
    Va zic pentru ca am vazut: "bate" la distanta mult mai mare decat orice telefon cu asa ceva, este deosebit de robust si mic, plus ca...este LED si in primul rand are viata luuuuunga rau de tot !
    Hai sa vi-l prezentam:
    DA PAGINA !

   



ASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED

ASUS a lansat proiectorul mobil S1 LED, un model ultra-portabil, cu dimensiuni compacte, ce poate fi transportat în buzunar sau în geantă. Acesta dispune de o baterie internă reîncărcabilă, ce-i conferă până la 3 ore autonomie și care poate deveni la nevoie o sursă de curent pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Proiecție ultra-portabilă cu baterie internă
Cu o înălțime de 3 centimetri și o masă de 342 grame, S1 LED este proiectorul portabil perfect pentru profesioniștii care călătoresc frecvent. S1 este un proiector uimitor cu o baterie reîncărcabilă de 22Wh, funcționând până la 3 ore per reîncărcare. Bateria internă îi permite acestui model să funcționeze ca sursă de energie de 6000mAh pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile.

Cel mai bun din clasa sa
Cu cea mai scurtă distanță de proiecție din această categorie, S1 afișează o imagine cu diagonala de 41 de inci de la o distanță de numai un metru, fiind ideal pentru prezentările în spațiile restrânse. S1 integrează o sursă de lumină LED cu luminozitatea de 200 lumeni și o gamă cromatică extinsă de 100% NTSC pentru a oferi imagini foto-realiste. Sursa de lumină este prietenoasă cu mediul înconjurător având o durată de viață de 30.000 de ore, ceea ce se traduce în economii pe termen îndelungat fără a mai fi necesară înlocuirea lămpii. Utilizarea LED-urilor îi permite modelului S1 să pornească instant și nu va întârzia video prezentarea.

Conectivitate audio excepțională
S1 oferă un sunet bogat prin difuzoarele ASUS SonicMaster și este compatibil cu laptop-urile, media playerele și consolele de jocuri grație portului HDMI. MHL (Mobile High-Definition Link) permite proiectorului S1 să preia conținut de la un dispozitiv mobil compatibil, încărcându-i bateria în același timp.
* Lista modelelor compatibile MHL poate fi găsită pe site-ul:
http://www.mhlconsortium.org/

Design premiat
Proiectorul mobil S1 LED este soluția perfectă pentru prezentările mobile și proiecția de conținut multimedia. Acesta beneficiază de o carcasă durabilă din aluminiu cu finisaje concentrice inspirate de filosofia Zen. S1 a fost premiat în acest an atât cu CES Innovations Award cât și cu iF Product Design Award.

Clip video prezentare ASUS S1 LED:
http://www.youtube.com/watch?v=wBP0TKHvw18


Contact:
Ionut Paraschiv
PR Director
Thinker Media - Relații Publice
Tel: 0723 333933
Email: pr@medialook.ro

Fotografii si informatii aditionale despre: ASUS S1 LED;

Despre ASUS:
ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4168 de distincţii în anul 2012 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 12500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2012.

Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produsului se pot schimba fără o notificare prealabilă și pot diferi de la țară la țară. Performanțele reale pot varia în funcție de aplicații, mod de utilizare, mediu, precum și în funcție de alți factori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu