09 mai 2014

526.O NOUA SERIE DE SOLDATI VOLUNTARI PENTRU FORTELE NAVALE ROMANE

    Scoala de Aplicatie a Fortelor Navale "Viceamiral Constantin Balescu"organizeaza luni, 12 mai, festivitatea de deschidere a programului de pregatire a soldatilor voluntari, seria Mai 2014.
    Aproximativ 60 de recruti vor parcurge un modul de instruire individuala de baza, comun pentru toti soldatii din Armata Romaniei, axat pe pregatire militara generala si tactica, in vederea formarii deprinderilor individuale, necesare protectiei individuale, ducerii luptei si manuirii armamentului din dotare, dupa care vor urma un modul de instruire de specialitate, care consta in pregatire specifica armei Marina si specialitatii militare pe care soldatii voluntari vor fi incadrati ulterior.

***
Moment unic în viaţa tinerilor recruţi
     58 de tineri, dintre care o fată, au început cariera în Forţele Navale, prin parcurgerea unui program de pregătire a soldaţilor voluntari la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu" din Mangalia.
     În vederea formării deprinderilor individuale, necesare protecţiei individuale, ducerii luptei şi mânuirii armamentului şi echipamentului din dotare, astăzi, 7 mai, le-a fost înmânat armamentul individual.

Mr. Daniel Oaie
    Scoala de Aplicatie a Fortelor Navale "Viceamiral Constantin Bãlescu" a
fost infiintata în anul 1896, având sediul la Galati. Din anul 2008,
scoala a fost redislocata in garnizoana Mangalia, subordonandu-se
Statului Major al Fortelor Navale.

Compartimentul informare si relatii publice
Statul Major al Fortelor Navale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu