04 decembrie 2014

711. Moş Nicolae vine de la Universitatea Naţională de Apărare


.
.
             Cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntariatului, peste 150 de studenţi, masteranzi, profesori şi alţi angajaţi ai Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” şi-au unit eforturile şi au pus în desaga lui Moş Nicolae dulciuri, hăinuţe şi jucării pentru a aduce un zâmbet pe faţa celor 27 de copii care şi-au găsit refugiul, alături de mamele lor, în Aşezământul Social „Sfinţii Mihail şi Gavriil” din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu.

DA PAGINA

 
Cei mici vor primi vizita lui Moş Nicolae vineri, 5 decembrie, de la ora 11.00, la sediul instituţiei, situat lângă biserica aflată la ieşirea din localitatea Slobozia.

Jurnaliştii interesaţi să asiste la eveniment vor fi aşteptaţi la sediul aşezământului social vineri, 5 decembrie, începând cu ora 10.50.

Reprezentanţii mass-media care doresc să efectueze deplasarea cu mijloacele de transport ale Universităţii Naţionale de Apărare vor confirma participarea la adresa craciun.luminita@myunap.net şi vor fi prezenţi vineri, la ora 09.00, la intrarea din Şoseaua Panduri nr. 68-72 a instituţiei.

Persoană de contact: lect.-univ. dr. Luminiţa Crăciun, mobil 0745.362.164. 



***

Pornită din iniţiativa studenţilor şi masteranzilor de la specializarea Comunicare publică şi interculturală, acţiunea a reunit personal civil şi militari din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” care au reuşit să colecteze aproximativ o tonă de diverse obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, rechizite, cărţi de colorat, jucării, alimente, obiecte de uz casnic, precum şi materiale de construcţii.

La această acţiune participă şi elevii de la Şcoala nr. 146 „I.G. Duca” şi de la Liceul „Eugen Lovinescu” din Bucureşti, care au donat pachete cu haine şi jucării şi au realizat podoabe şi desene specifice sărbătorilor de iarnă pentru copiii din aşezământul păstorit de preotul Valentin Ştefan.

Înaintea începerii acestei acţiuni, studenţii Facultăţii de Securitate şi Apărare vor planta mai mulţi brazi în jurul Aşezământului „Sf. Mihail şi Gavriil” pentru a fi împodobiţi de copii în Ajunul Crăciunului.
.
Lect.univ.dr.
Luminița Crăciun

foto internet
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu