18 iunie 2016

1036." Cum am petrecut Zilele Muzeului Militar! " (2016) - A PATRA PARTE


Robert "pe ele"
.
            Acestia sunt ei: prietenii nostri de la SARS Romania: laconici, la subiect, clari si concisi!
         Nu ai cum sa-i faci sa o lungeasca ,sa spuna mai multe.Ei sunt cu actiunea, nu cu vorba, exact ca in faimosul film "Salutari de la Agigea": "FAPTE, NU VORBE!"
         Desigur, ca sa scrie aceste cateva cuvinte a durat o luna!!!
         Dar, haideti sa vedeti si parerea lor despre acest eveniment:

Vlad
.



















            În weekend-ul 14-16 mai 2016, SARS Romania a participat alaturi de partenerul sau "Suntem Romania!" la Zilele Muzeului Militar. 
           S-au facut, pentru publicul larg, FACT First Aid & CPR Training (Prim Ajutor si Resuscitare - Suport Vital de Baza) si exercitii de salvare de la inaltime ale unor victime ranite sau inconstiente. 
           S-a asigurat primul ajutor medical participantilor si publicului vizitator.
           Interesul vizitatorilor fata de eveniment a fost destul de mare, judecand dupa afluenta la stand, unde cu ocazia demonstratiilor de resuscitare a fost facut cunoscut si evenimentul organizat de SABIf(Serviciul de Ambulanta Bucuresti -Ilfov) si ASSB (Societatea de Salvare din Bucuresti) in 28 mai, de pe Arena Nationala, "Record pentru viata" ,unde alaturi de SARS Romania a fost si partenerul sau devenit traditional Asociatia de Siguranta Auto.


           Au fost 2 zile in care noi ne-am simtit foarte bine. Ne-a bucurat numarul mare de vizitatori si de interesul pe care acestia il manifestau pentru actiunile desfasurate acolo.

             In acel weekend, am vazut demonstratii si traditii atat militare cat si paramilitare, cercetasi de toate varstele defiland mandrii, trageri cu arcul, trageri cu tunul, spectacole organizate cu multa daruire si am avut ocazia de a servi pranzul preparat intr-o bucatarie de campanie. 
 

   Ne-a impresionat o uimitoare colectie de aparatura electronica romaneasca veche, o parte fiind chiar functionala. Cu aceasta ocazie, generatiile inca neinmugurite au avut sansa sa observe distractiile de pe vremuri si modul in care romanii tineau pasul cu stirile.

               Atmosfera a fost una primitoare, de sarbatoare, pentru ca daruirea si efortul pentru a crea frumos au radiat si s-au reflectat in zambetele vizitatorilor.
          Multumim partenerilor nostri Suntem Romania!” pentru invitatie si initiativa, tuturor celor care s-au implicat in organizare si noi marcam inca o activitate incununata cu succes si amintiri frumoase alaturi de ei, oameni dragi noua! 

*SARS Raluca* 
Radu in "plina" salvare de la inaltime
.

.

.
.

.


.
DATI CLICK AICI PENTRU CELELALTE EPISOADE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu