14 aprilie 2021

2015. Inchidem o rafinarie ca sa facem blocuri si Hypermaket. Dar istoria României? (UPDATE IN REGISTRU VESEL-Steaua partea 2)

.
    In tristul articol anterior cu acelasi titlu incheiam cu un ton optimist, sperand ca factorii implicati, dar in primul rand Primaria Câmpina, vor lua deciziile optime pentru utilizarea/folosirea terenurilor si a cladirilor istorice din perimetrul fostei rafinarii "Steaua Romana", astfel incât istoria deosebită a acestui frumos oras sa nu sufere pierderi ci chiar sa aduca bani in portofelul administrației locale si in buzunarele cetatenilor sai.

     Ei bine, astazi, 14.04.2021, la invitatia oficiala a domnului Primar Alin Ioan Moldoveanu, mica noastra delegație (a Asociatiei "Suntem Romania!") a fost primită de catre acesta impreună cu echipa sa și informată despre intentiile administrației orasului Câmpina cu privire la fosta rafinarie actual inchisa. Ni s-a explicat faptul ca se colaboreaza continuu cu proprietarii pentru a gasi solutii de ecologizare si de

.

valorificare a terenurilor si a cladirilor astfel incât interesele cetatenilor sa nu fie afectate acum si pe viitor, cât si pentru a se crea inclusiv noi locuri de munca, dar si spatii de recreere si culturale care sa cuprinda valorile istorice arhitehtonice si tehnice care merita conservate si puse intr-un eventual circuit turistic.

    Astfel am realizat ca intentiile sunt salutare si in comun acord cu propunerile noastre si se lucreaza pentru a se gasi solutii financiare, legale si tehnice pentru a dezvolta proiecte chiar comune (cu proprietarii) daca se poate.
    Noi am afirmat ca ne mentinem oferta de a colabora pentru binele civic la posibilele proiecte in mod gratuit, voluntar, astfel incat prezervarea valorilor existente si folosirea lor si a terenurilor cu eficiență sa devină o realitate.
     Am fost impresionati de deschiderea si solicitudinea gazdelor si impreuna am hotarat sa ne revedem curând pentru a ne consulta cu privire la aplicarea celor discutate.
      DECI: Semne bune pentru Câmpina!
      (in mod sigur VA URMA)
      Articolul anterior:AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu