16 iulie 2013

153.Salonul National de Fotografie Turistica ed. XVII


.

Dragii mosului, va anunt ca joi, pe data de 18.07 A.D. are loc ceea ce am scris mai sus si, printre altele, voi fi prezent nu numai pentru voi ci...mai ales pentru mine, deoarece nu am avut ce face si am trimis ceva lucrari (fotografii) pentru toate categoriile, mai mult in joaca, dar se pare ca eu am crezut ca ma joc iar dansii vorbeau serios, asa ca...voi fi in zona oricum, ca sa "miros"lumea buna a imaginii vesnice.

Mai jos aveti descrierea a ce se va intampla.

Cititi si va astept pe acolo.

- nemotoujours -

Salonul National de Fotografie Turistica se adreseaza celor care, prin fotografie, reusesc sa contribuie la descoperirea identitatii turistice nationale, prin promovarea si valorificarea potentialului comunitatilor locale, abordare specifica turismului responsabil si considerata potrivita si oportuna unei dezvoltari turistice de perspectiva.
Expozitia – concurs are in vedere, inca o data, sa atraga cei mai buni fotografi, fie ei amatori sau profesionisti, tema editiei XVII oferind perspective largi tuturor celor ce sunt pasionati de calatorie si cunoastere  – “Oameni – comunitati – identitati”.
Pentru prima data, evenimentul aduce in atentia participantilor si necesitatea de a actiona, de a lua atitudine in fata elementelor negative care influenteaza activitatea turistica prin intermediul unei noi sectiuni de concurs – “Semnal de alarma!”.

Categorii de concurs:

  1. Oameni si locuri
  2. Fantezii urbane
  3. Mestesuguri
  4. Destinatii turistice
  5. Bucuria sarbatorii la romani
  6. Semnal de alarma!
  7. Viata comunitatilor rurale

Organizatori

Revista Vacante&Calatorii si Fundatia Amfiteatru, cu sprijinul Agentiei Romane de Turism si Evenimente, organizeaza aceasta noua editie a Salonului National de Fotografie Turistica, expozitie ce va avea loc in perioada 18 – 27 iulie 2013, in incinta Clubul  Taranului din cadrul Muzeului National al Taranului Roman
Pentru mai multe detalii legate editia cu numarul XVII a Salonului National de Fotografie Turistica, dar si informatii despre modalitatea de inscriere le puteti gasi pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro
De asemenea  puteti vizita si  pagina de facebook  a revistei  Vacante&Calatorii cu un simplu click pe http://www.facebook.com/vacantesicalatorii/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu