17 iulie 2013

154." U " Cluj - povestea "sepcilor rosii " - inca o legenda a sportului romanesc - documentar

.
.
.
.

.







                                            
  Continuam cu povestile filmate despre sportul romanesc si oamenii din el.
  Un club sportiv nu este reprezentativ neaparat prin sportivii sai ,ci si prin suporterii care traiesc prin realizarile sale, respira aerul din jurul lor si nu pot trai far sa fie langa ei trup si suflet.
'U' Cluj este o istorie a recordurilor si implinirilor in sport, dar si un model de sustinere a unui club de catre fanii sai.
  La ora actuala, fiind intr-o situatie financiara foarte grea, s-a propus ca actiunile clubului sa fie preluate de catre suporteri, pentru a iesi din insolventa si a-l sustine, o propunere excelenta care face ca aceasta afacere de suflet sa iasa din mainile speculatorilor ce se numesc impropriu si pompos "finantatori" dar care nu fac altceva decat jupoaie tot ce pot si apoi arunca la gunoi resturile - vezi si cazul "Rapidul".
  Dati pagina si veti vedea un frumos documentar despre "Universitatea".
  Vizionare placuta!

   - nemotoujours -

 
Citat:

" Oficialii clujeni mizează doar pe veniturile din drepturile TV, în jur de 1,2 milioane de euro, dar şi pe un proiect inedit în Liga 1. Deşi clubul e in insolvenţă din luna februarie, administratorul special, Ioan Mărginean, cel care deţine pachetul majoritar de acţiuni, speră să-i convingă pe suporteri să cumpere acţiuni, implicîndu-se astfel în salvarea echipei după modelul socios din Spania."

si acum filmul :


 .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu