11 septembrie 2013

234.Titlu complicat :Kriegsanstifter Kriegsverlängerer...(Sau uite cum se vede situatia din lumea de azi !)



     E complicat si titlul si scrisul si omul.
     Adica trioul denumit TESTOKICK - un tip foarte ferm, original si hotarat in parerile sale, pe care de mult il cunosc si de mult nu l-am mai vazut la ochi si care cand te plezneste cu spusele o face, nu gluma !
     Urmariti ce a mai debitat in ultimele zile si remarcati faptul ca sunt multumit de faptul ca a avut bunavointa sa ne cedeze si noua aceasta scriere...transanta si exploziva :

- nemotoujours -


     "Presupun ca oricine stie care a fost dogma culturala a trecutului secol  20 si usor voalata la inceputul secolului asta 21.  
     The American dream nu este o idee noua si nici pe departe nu este varianta originala. Aceasta idee a pornit acum mai bine de 2000 ani in Europa antica odata cu un alt imperiu bazat pe jaf, jocuri in chip de circ si painea pe care trebuia sa o castige in chip de subzistenta a cetateanului de rand. Nimic nu e nou sub soare.  Din contra.  Este atat de vechi incat omenirea a uitat si este obligata sa repete mizeria istoriei partial ascunsa, partial uitata."

DA PAGINA SI SA VEZI SI SA NU CREZI !



Kriegsanstifter Kriegsverlängerer


      Presupun ca oricine stie care a fost dogma culturala a trecutului secol  20 si usor voalata la inceputul secolului asta 21.  
      The American dream nu este o idee noua si nici pe departe nu este varianta originala. Aceasta idee a pornit acum mai bine de 2000 ani in Europa antica odata cu un alt imperiu bazat pe jaf, jocuri in chip de circ si painea pe care trebuia sa o castige in chip de subzistenta a cetateanului de rand. Nimic nu e nou sub soare.  Din contra.  Este atat de vechi incat omenirea a uitat si este obligata sa repete mizeria istoriei partial ascunsa, partial uitata. 

 

      Americanii iubesc aceste idei si se vad urmasii imperiului roman. Se vad urmasii lor ideologici , culturali, socialisi militar ; se considera o replica fidela.  Sunt la fel de reali cu romanii pe cat de arieni erau cetatenii ipotetici ai lui Hitler. Au copiat mult de la romani dar din pacate mizeria omenirii a fost, este si va ramane prezenta in dictonul: It’s all for the money sau toata existenta noastra  se reduce la avaritie. De a avea si nu de a stii sau a da mai mult. Asta e mintea unui idealist si nu a unui avar, capitalist, bancher, asa zis practic si nu in ultimul rand materialist care sufera de mai bine de 2000 de ani ca este rasa o superioara fata de alti oameni desi nu au oferit nimic bun lumii pe care o conduc.  Inferiorii precum Mandela, M.L.King, Gandhi sunt subumani.  

     Acum sa trecem la chestii reale si nu la amintiri care hranesc mintea idealistilor si a ratatilor. Sa revenim la momentele actuale. Multi europeni si alti cetateni ai lumii inca mai cred ca exista Ursu’ mare undeva ascuns prin Сиби́рь (Siberia) si care se opune marelui unchi de peste lac si care are destul de multe actine si miozine pentru incordare, hiperplazie si crestere in volum precum un puffer fish. Nimic mai gresit. Nicaieri in lume nu mai exista ceea ce multi isi inchipuie. Poate doar micul popor ochios dar si astia au alte planuri. Rusia nu este o alta putere care sa se opuna lumii noi. Cine crede asta e un Naiv (ca sa nu folosesc alt termen). Rusia traieste dupa alte precepte. America este noul imperiu roman bazat pe jaful popoarelor iar Rusia… well… are alta poveste. Cele 2 forte mondiale nu mai sunt in balanta de multa vreme. Una a ajutat-o pe cealalta sa creasca in noduri monopoliste precum in vremea praetorilor urbanus doar cu schimbarea moderna de praetorus europaenus si praetorus Independente Comunitus Federatus. Adica urmasii lui Hasdai ibn Șapru. Aveati impresia ca astia nu au avut nimic de spus? Think again. Geopolitic, cultural si religios(mai ales), social si nu in ultimul rand economic.



All the world's a stage,
And all the men and women merely players;
They have their exits and their entrances,
And one man in his time plays many parts,

Uiliam  Şeicspiăr



 Si inca unul de care putini au auzit:



In the uncertainty of our destiny we roll
And in the unknown we fall
Following the flaming horses of doom
In the speedy chariot, hearing a big drum
Marking our way of life
Turning me from side to side

Cristian Constantin Icleanu   cu Oblivionul lui

      
Adica rebelii sirienii folosesc armele chimice care existau in Europa celui de-al doilea razboi mondial(si imediat dupa), barcile unchiului si ale maicii Россия ( Rossia/Rusia) se perinda pri Mediterana si marionetele pe post de conducatori se intrec in afirmatii la summit-urile punctului G de 20 de ori si de fapt nimic nu spune nimic. De fapt ma insel. Se spune ca in maxim 3 luni Siria este sub bocancul democratiei mondiale. Se mai spune ca desi Al Qaeda nu exista in Siria, brutalitatea extrema(poate fi si suava?) este marca aceleiasi organizatii. Ultima propozitie ajunge la multimea indoctrinata via RasPutin iar omologul sau vomita amenintari democratice in rolul de jandarm al lumii.
       Iarasi, s-a impartit lumea numai ca acum Churchill nu isi tine palaria in zona inghinala(verificati Paul Ekman sau Cal Lightman pentru pasionatii de limbaj nonverbal) pentru ca mister Cameron are alt rol. Si nu de nationalist care promite sange si sudoare pentru poporul sau. El aduce aminte ca nu tara trebuie sa faca ceva pentru ei ci invers. Precum un mare si iubit american.
      
Daca exista un Dumnezeu ma rugam la el sa ne trimita niste extraterestrii sa ne colonizeze si sa ne bage in rect via anus sondele spatiale pentru cateva clisme aducatoare de creier inapoi in cap dar cum nu exista asemenea scelerat (poate doar conducatorii federalii ai bancii mondiale) prefer sa nu ma rog decat la Zeul Soare; macar asta apare in fiecare zi si face minuni pe ogoare. Atat timp cat nu sunt destule deversari din Rosia Montana sau nu scapa rebelii din Harghita si Covasna arme minerale si lemnoase in scop propagandistic si cu rost de imparteala teritoriala. Cu putere si galbeni de la jandarmul mondial off course.


Kriegsanstifter 
kriegsverlängerer

- Testokick - 




2 comentarii:

  1. Mda.... Inca putin la descriere si eram Ţepeş Reloaded.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sii eu ceva sa spun mult iubitului sii stimatului popor american unde libertatea e la ea acasa unde fiecare cetatean se crede stapanul lumii unde curge lapte sii miere apropos stiati (acum vorbesc pentru romani) americanii nu prea sant iubiti prin europa nu stiu in nordul europei dar cel putin pe unde am fost eu in cei 12 ani de peregrinari lucrand la negru sa trimit celor de acasa bani sa traiasca va intreb asa :stiati ca mult iubita america a ridicat un gard de 12 metri la granita cu mexicul sa inpiedice amaratii de urmasi a lui PANCHO VILA si a lui EMILIANOO ZAPATA sa treaca clandestin granita sa poata sa castige niste amarati de dolari sa isi hraneasca familiile .Cu toate ca muncile grele sii prost platite tot mexicanii le fac sii binenteles tot ei sant cei aratati cu degetul fiind cei mai ponegriti sii daca tot am ajuns la capitolul asta am o intrebare retorica :CINE SANT MEXICANII EUROPEI ,,?

    RăspundețiȘtergere