07 octombrie 2013

267.URAAA! Am sarit de 30.000!

Ar trebui sa facem chef !
In doar cateva luni am ajuns la ceva peste 30.ooo de vizualizari !
Inseamna foarte mult pentru un simplu blog, inclusiv  pentru un site, asa ca ...ne imbatam si noi virtual ( sau separat) pentru ca cei care l-am fondat si colaboratorii nostri suntem pe tot teritoriul tarii, iar voi cei care ne cititi si sunteti langa noi...in toata lumea !
Ar fi grozav daca ne-am intalni si sa stiti ca se lucreaza la asta, dar acum , hai sa zicem ca suntem impreuna si sa ne bucuram de acest rezultat dublat de faptul ca articolele de aici sunt preluate periodic de alte site-uri din tzara si de curand- cum am vazut - de publicatii de afara (s-a inceput cu forumuri din Franta si se continua cu Rusia, SUA si ...restul nu le-am depistat caci sunt in engleza-articolele traduse- dar cine stie tzara sa traiasca) si vad ca fotografii si filme de la noi se plimba si prin Asia, asa ca...
   Asa ca, in primul rand multumim site-ului Romania Military pentru sustinere si promovare, apoi Arca Space pentru colaborare si incredere,dupa care si nu neaparat dupa, Marinei Militare Romane pentru increderea si prietenia aratata, I.S.U. Prahova si colectivului de acolo care ne-a devenit astfel si mai prieten, Centrului Cinematografic al Armatei, Aerodromului Banesti si Iacarilor Acrobati pe care-i vom sustine oricand si oricum, asa cum o vom face cu toti cei care realizeaza ceva bun pentru Romania, plus multora care chiar episodic ne invita si ne ajuta in ale noastre aspiratii - de exemplu muzee si centre culturale.
   ACEST RECORD MERITA LUAT IN SEAMA DACA NE GANDIM CA NU FACEM RECLAMA LA PANTOFI SAU CHESTII DE SLABIT, NU POLITICA SAU ECONOMIE ORI TELENOVELE, SUSTINEM TOTUL DIN ENTUZIASMUL NOSTRU SI NU PUPAM PE NIMENI IN...STITI UNDE.
    Multumim nu in ultimul rand, desigur, celor care au ajuns sa scrie si sa sustina acest proiect : M.I.C.A.,Ayana,Ana Maria,Cosanzeana,Danaban,domnului colonel Miron Dumitru si...da, Costas, cel care cu articolele sale a spart barierele de vizualizari si de preluari (detine recordul maxim si de preluari: 12 site-uri si ziare online !)
   Va invitam pe toti sa scrieti aici, fiind site-ul vostru, al celor care vor ca Romania sa mearga mai bine.
   Tot inainte !

4 comentarii:

  1. La Multi...Vizitatori si sa ne dregem cu o pallinca faina de pruna, cand vei atinget 30 de mii pe saptamana! Nu mai este mult, iar cei care pun suflet pe acest blog merita mult respect!
    La Multi...ce va doriti voi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bre comentariul de mai sus imi apartine mie, GeorgeGMT, al tau prea-plecat prieten. Next time aduc si io palinca daia de pruna, nu la fel de veche ca a matale, dar la fel de curata si tot pe la 65 de grade. :) ;)
    Multa bafta si cati mai multi cititori...

    RăspundețiȘtergere