29 ianuarie 2014

396:COMITETUL JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ Prahova:Comunicate de presa ora 09.30 si 11.30:

Ploiesti, 29.01.2014 

Ora 09:30 

COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere condiţiile meteorologice şi efectele generate pe DN1D, zona Ialomiţa, se impune închiderea temporară a circulaţiei pe tronsonul Albeşti Paleologu – Ciorani.
Pe segmentul de drum din Prahova este încă permisă circulaţia mijloacelor de transport aparţinand riveranilor, până la limita zonei locuite, sub supravegherea Poliţiei Rutiere.
Un UTV (autoşenilat) SMURD se deplasează în comuna Telega, sat Boşilceşti pentru a sprijini locuitorii în aprovizionarea cu alimente.

Ora 11.30

Comunicat de presa

Urmare conditiilor meteorologice cod portocaliu in vigoare au fost inregistrate urmatoarele disfunctionalitati:
  • Deranjamente colective si individuale in alimentarea cu energie electrica – 98 consumatori afectati in localitatea Comarnic. Pe teren au fost deplasate 20 echipe de interventie.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe DN1D. Pe segmentul de drum din Prahova este încă permisă circulaţia mijloacelor de transport aparţinand riveranilor, până la limita zonei locuite, sub supravegherea Poliţiei Rutiere.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe autostrada A3.
  • Circulatia se efectueaza in conditii foarte grele, de iarna, pe urmatoarele drumuri judetene: DJ100C Mizil – Fulga – Salciile; DJ102D Mizil – Baba Ana – Gradistea – Salciile; DJ102N (DN1B – Colceag – DN1D si DN1B – Ceptura); DJ149 Fantanele – Conduratu; DJ 100H – Mizil – Gura vadului – Jugureni; DJ102R Gura Vadului – Calugareni; DJ102H Mizil – Baba Ana – Amaru.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda tuturor locuitorilor din zona sa nu paraseasca localitatile mentionate si sa fie evitate deplasarile pe aceste drumuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu