13 martie 2014

452.A fost lansat videoclipul Happy în Ploieşti ! (VIDEO) Un exemplu de promovare a locurilor in care traim,a banalei localitati pe care o locuim.

O SURPRIZA DEOSEBIT DE FRUMOASA ! FACI SI TU PENTRU ORASUL TAU ?

1982307_598354270252403_953552412_n   O echipă formată din zeci de prieteni, bloggeri și personalități ploieștene au realizat propria versiune a videoclipului piesei “Happy” compusă de Pharrell Williams într-unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte de promovare a orașului Ploiești. Numeroasele locații în care s-a filmat videoclipul “Happy in PLOIEȘTI” reprezintă o etichetă de excepție a culturii orașului Ploiești.
   Piesa Happy compusă și interpretată de cântărețul american Pharrell Williams a devenit cunoscută ca soundtrack al filmului Despicable me 2. Datorită bucuriei pe care o exprimă ritmul și versurile acestei piese, fani din întreaga lume au realizat propriile variante video ale piesei, publicându-le pe Youtube. Aceste clipuri au fost făcut în diferite orașe din peste 50 de țări.


   Ploieștiul s-a alaturat acestei inițiative de promovare culturală pe ritmul piesei lui Pharrell Williams. Varianta videoclipului “Happy” filmat în Ploiești are scopul de a prezenta valorile culturale pe care le are de oferit orașul oricărui turist care va dori să-l viziteze.

   Filmările au avut loc în peste 15 locații reprezentative din Ploiești cum ar fi: Sala Sporturilor Olimpia, Teatrul “Toma Caragiu”, Muzeul de Istorie, Halele Centrale, Palatul Culturii, Parcul “Nichita Stănescu”.
Din echipa de filmare a clipului “HAPPY in PLOIEȘTI” se numără: Loredana Brătilă (SMA Studio Ploiești), Andrei Brătilă (SMA Studio Ploiești: http://www.squid.ro/), Elena Pelmuș (blogger: www.elenapelmus.ro).
Urmăriţi mai jos videoclipul Happy în Ploieşti:

DA PAGINA !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu