17 martie 2015

795.D'ale romanilor :Flamanzi sau satui (by Decenu)

   
.
     Daca mergi undeva de unde colectezi niscaiva purici si nu poti sa dormi, e bine sa nu-i alungi pe cei care te-au chinuit, caci vor veni altii, flamanzi, care te vor chinui din nou.

      
 DA PAGINA !



.
     Cam acelasi lucru sustine si Victor Ponta, premier al Romaniei, fost candidat cu sanse mari la presedintia Romaniei. Victor Ponta e nemultumit, deoarece nu e de acord cu inlocuirea clasei politice si implicit a clasei economice a Romaniei. Inlocuirea se face pe cale naturala, ceva gen pensionari si… DNA.  Inlocuirea este atat de rapida, incat Victor Ponta banuieste ca exista ceva forte oculte implicate, dar nu le-a numit. “Eu am fost in Italia, cu ‘mani pulite’ si am vazut. Rezultatul a fost ca a venit Berlusconi”.

.
      Adica, daca alungi puricii care s-au saturat sugandu-ti sangele, vor veni altii, flamanzi, care o vor lua de la capat si vor suge tot cat cei de dinaintea lor. Adica e mai bine sa-i lasi pe cei satui, ca sa nu te chinuie nou venitii, calici si flamanzi.

      Totusi, daca lasi in pace puricii satui, acestia se vor inmulti peste masura. Din cand in cand trebuie facuta o dezinsectie, sa le mai limitezi numarul, sa-i tii sub control. Poate ca nu starpesti neamul lor, dar fara deratizare nu poti trai.

.
      Asa ca, politicieni si oameni de afaceri (ce ciudat e ca sunt pusi in aceeasi oala) – traiasca puscaria!

*Decenu*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu