22 iulie 2015

861.IEAS 2015 – IoT pentru industria din Romania


Avem deosebita placere de a va invita la IEAS 2015, un eveniment ce reuneste cele mai importante companii din industrie, atat din Romania cat si din strainatate, intr-un cadru expozitional de exceptie la Palatului Parlamentului din Bucuresti.

Ajuns la cea de-a 11-a editie, anul acesta, IEAS urmareste promovarea si implementarea conceptului de „Smart City” pe teritoriul Romaniei, iar in cadrul evenimentului va avea loc si lansarea oficiala a Asociatiei Smart City Pro (ASCP), care are ca scop cresterea calitatii vietii cetatenilor in regim de eficientizare a consumului de resurse.
 
Pentru a participa la evenimentul oficial de lansare al Asociatiei Smart City Pro (ASCP), va rugam sa va inscrieti aici.

De asemenea, alaturi de cei mai mari jucatori de pe piata de automatizari si “Internetul Lucrurilor” (Internet of Things), DeviceHub.net - start-up romanesc care ofera solutii de tipul Platform as a Service (PaaS) cu ajutorul carora utilizatorii se pot conecta cu usurinta si gestiona de la distanta mai multe dispozitive, va propune un workshop de 60 de minute. 

 DA PAGINA PENTRU DETALII:

In cadrul workshop-ului vor fi prezentate proiecte concrete de aplicatii IoT din diferite industrii realizate de echipa DeviceHub.net (ex. telecom, agricultura, transport, energie regenerabila etc.), precum si studii de caz pentru eficientizarea costurilor si cresterea productiei.

Pentru a participa la workshop-ul de IoT sustinut de DeviceHub.net, va rugam sa va inscrieti aici.

Programul, data si ora exacta vor fi transmise ulterior, mai exact cu aproximativ 3 saptamani inainte de eveniment.

IEAS aduna anual zeci de mii de vizitatori atat din mediul public (Primarii, Consilii locale etc.), precum si din domeniul privat, reprezentand astfel o importanta oportunitate de networking.

In paralel cu IEAS are loc Congresul CEEER ce dezbate si prezinta cele mai actuale subiecte din industrie. Congresul se desfasoara in primele 2 zile ale evenimentului in sala Nicolae Balcescu.

Va asteptam!

Despre eveniment:
 
IEAS se adreseaza in mare masura tuturor industriilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electronica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industia constructiilor, industria auto, industria feroviara, industria navala, industria aeronautica, industria alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, telecomunicatii, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: http://www.ieas.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu