12 octombrie 2016

1098.Fotoghicitoare...plimbatoare! - O ADEVARATA BOOOMBA ! (Oferim premiu!)

.    Cam de multisor nu am mai publicat fotoghicitori!
   Ei bine, aceasta este si mai deosebita decat osebita, fiind tare unica si irepetabila! Si asta nu doar pentru ca merge, ci pt ca asa e ea mai unica de fel...
    Hai ca v-am zapacit, zau! 
    Ei bine, chiar este o bomba, o chestie de care unii au uitat iar cei foarte multi nu au stiut vreodata...Adevarul este ca nu se stia de catre marea masa ca exista asa ceva, in schimb, cei care mai au habar, dintr-o ochire descopera despre ce este vb!

    Si cum am spus: OFERIM PREMIU!
    Dati pagina ca sa vedeti ce nu a vazut Parisul!!!

    Intrebare:

- de ce natie este si cum se numeste - cu indicativ militar de fabricatie sau proiect (ori cum este cunoscut in literatura de specialitate, model) acest tanc? Eventual cu ce alt model seamana?


MARITI FOTO DAND CLICK

   REGULAMENT:

1-nu se accepta raspunsurile fara logare, ca anonim sau "unknown"
2-raspunsurile se stocheaza pana miercuri, 19.10.2016,ora 20.00, cand se vor revela toate odata.
3-nu se accepta raspunsurile pe retelele de socializare.

  SPOR!

  Premiu:

  Antologia ingrijita de colega noastra actrita, profesoara si scriitoare Magda Bacescu :|Antologia fara nume", o colectie compusa din creatiile copiilor pe care-i dascaleste spre lumea scenei, membri ai trupei de teatru "Joc"!.

*nemotoujours*

 PREMIUL S-A LUAT, asa ca va mai "dau" o foto:

 NOTA: Acest tanc exista si este perfect functional!
              A fost fabricat in numar de trei bucati.




.
.


5 comentarii:

  1. As zice TR-580 dar a ufost mai multe versiuni, parca TR-77...insa cu turela ”viitorului” TR-85M1? (daca am nimerit, dati cartea altcuiva).

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest tanc se numeste TR-580,CU TURELA TIP lEOPARD,face parte din seria 0,fabricat la Uzinele 23 August Bucuresti,dupa modelul rusesc TANC T-55,fabricat dupa 1980,dupa ani de cercetari ale inginerilor ROMANI,turela fiind turnata la CUG Iasi,motorul la Brasov,carcasa la IM MARSA,,MAJORITATEA SUBASNSAMBLURILOR FIIND DE PRODUCTIE ROMANESCA,cutia de viteze la IMASA Sf Gheorghe,tancul fiind catalogat drept mediu,cu tun de 100 mm,cu teava ghintuita,statie radio R1230,,,,,R1231,ECHIPAJ 4 MILITARI,,,,acest exponat de mai sus aflanduse la Pitesti,,,,,,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Acestea sunt comentariile inregistrate aici.
    Din nefericire nu am avut raspunsuri complete nici pe site-urile de socializare, unde oricum nu ar fi fost luate in considerare.
    Cel mai aproape de adevar a fost la un moment dat pe "Romania Military", dar...cum persoana nu a publicat aici, nu a castigat!
    RASPUNS:
    .
    -TR580-77 , dar PROTOTIPUL! Deoarece turela de acest model a ingreunat foarte mult tancul, motorul de 580CP nefacand fata, s-a trecut la modelul cunoscut de turela, cea rotunda.

    In concluzie, deoarece raspunsul cel mai complet de aici este al unei persoane inregistrate ca UNKNOWN....Premiul merge la urmatorul:
    RAzvan Mihaeanu!
    Te asigur ca o sa-ti placa aceasta carte si...astept in mail adresa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tun foloeste? E A308 sau vreun alt tun folosit de catre prototip?

    RăspundețiȘtergere