15 martie 2017

1143.Stiri...nestiute:invitatia la Bruxelles a protestatarilor din Victoriei

adminii de pe cele doua grupuri mari care reprezinta Protestul din Victoriei au fost invitati la Bruselles. Oamenii au fost luati prin surprindere, dar au ceptat invitatia, specificand clar ca nu sunt reprezentanti si nici lideri, ci merg acolo pentru a spune un pdv al Protestarilor. Printre invitati, este si domnul Gabriel Liiceanu si alti politicieni care reprezinta diferitele grupari politice, pentru a explica in clar povestea cu OUG 13
adevarul este ca cei invitati pana acum - dintre politicieni - la Bruxelles, au declarat ca totul este ok in Romania si de fapt nu este asa.
cand politicienii spun ca e bine si inca si acum manifestarile continua, sigur ca asta creaza suspiciune.
Este bine ca au fost invitati si cei implicati direct la evenimente, dar bine ar fi sa se explice acolo ca aceasta oug desi abrogata, totusi statul de drept este furat zi de zi de catre parlament si ca acesti majoritari de circumstanta legifereaza prin reprezentantii lor exact ceea a fost abrogat.
si ca acest furt de legalitate ne transforma iresponsabil intr-un stat cu legi pentru mafioti. iar cetatenii acestei tari de aceea ies in strada, pentru ca ei nu accepta sa traiasca intr-un stat in care insusi parlamentul se face partas, in aceste zile, la hotie si da libertati peste libertati de actiune hotilor.

ceea ce nu inteleg psdistii este ca cetatenii NU sanctioneaza politica de stanga, alde, etc, ci orice fel de manifestare lipsita de onestitate fata de cetateni,
faptul ca aflati conjunctural la putere uita de ce sunt acolo si propun legi care contrazic insasi Constituia Romaniei, drepturile omului, transformand astfel, prin legile propuse, tara noastra, intr-o tara in care nu mai exista drepturi cetatenesti, ci, mai degraba, privilegii pentru clasa conducatoare si nicun drept pentru cetatean, indepartandu=ne de legile democratiei si ale statului de drept.
alte reprosuri care se aduc politicienilor:
lipsa de transparenta in actiuni,
alegerea unor reprezentanti in functii de conducere cu dosare penale si alungarea celor care au idei cu adevarat democratice ( vezi primarul de la Iasi, speranta reala de refacere a psd)
faptul ca nu vor sa ia in seama cea mai mare cerinta a strazii: o lege a lustratiei coerenta si clara, democratica, in care sa se specifice o data pentru totdeauna ca cei care au CONDAMNARI penale sa nu mai ocupe functii publice.

Aceasta este o postare de pe Facebook, singura la ora copierii cu acest subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu