17 mai 2016

1004.Saab prezintă primul "Gripen E"- OFICIAL SE ZBOARA!

  SAAB este cea mai comunicativa companie de industrie militara pentru moment si ne ajuta prin comunicatele sale sa vedem ce se mai face, cum si in ce fel intr-o industrie la care din nefericire suntem foarte deficitiari.

    Acest comunicat mi-a adus aminte de faptul ca Romania trebuia sa fie dotata cu avioane "Gripen" noi-noute, chiar construite la noi in tara eventual si cu un raspuns destul de mare tehnologic si financiar in economia romaneasca.
    Din nefericire acel program nu s-a concretizat.
    Ei bine, asta nu inseamna ca "Saab" s-a blocat cumva ...
    Dupa cum vedeti, cu sau fara Romania se merge inainte si...punct ochit, punct lovit:"Gripen E" decoleaza oficial!

"Compania de apărare şi securitate "Saab" va face următorul pas în evoluţia sistemului de avioane de luptă Gripen pe 18 mai, când va fi prezentat primul avion de încercare din următoarea generaţie, "Gripen E."
*nemotoujours*
START LA CITIT:


Ceremonia de prezentare a primului avion de încercare Gripen E va avea loc la fabrica Saab din Linköping. La ceremonie vor fi prezenţi General Maior Mats Helgesson – Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene Suedeze; Tenente Brigadeiro-do-Ar, Nivaldo Luiz Rossato – Şeful Forţelor Aeriene Braziliene, Ulf Nilsson – şeful Saab Aeronautics; Daniela Ivanic – inginer de sisteme la Saab Aeronautics, Matti Olsson – responsabil pentru strategia de producţie Saab Aeronautics şi alţii, care vor împărtăşi părerile lor despre Gripen E.
Evenimentul va fi transmis în livestreaming pe website-ul Saab, ceea ce va permite participarea oamenilor din întreaga lume la această ceremonie.
 „Există un interes global uriaş în sistemul avioanelor de luptă Gripen, şi acum suntem gata să prezentăm primul Gripen E. Suntem nerăbdători să împărtăşim acest eveniment important atât cu invitaţii, cât şi cu spectatorii”, declară Ulf Nilsson, şeful Saab business area Aeronautics.
„Această etapă-cheie dovedeşte capacitatea noastră de a construi avioane de luptă de clasă mondială, la timp şi încadrându-ne în buget, şi ne aduce cu un pas mai aproape de primul zbor şi de livrarea avionului către clientul nostru”, declară Ulf Nilsson.
Vă rugăm vizitaţi www.gripen.com/evolution pentru a afla mai multe despre Gripen Evolution şi pentru a urmări ceremonia de prezentare a Gripen E.
Webcast-ul live va începe la 15.00 CET miercuri, pe 18 mai. Nu este nevoie de să vă înregistraţi.
Pentru a urmări evenimentul pe reţelele sociale, alăturaţi-vă conversaţiei pe
 #smartfighter şi urmăriţi @saab pe Twitter.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu