18 martie 2014

456.Atenție! Lansăm Campionatul de Fotbal Robotic în: 3, 2, 1…


fotbal robotic

"Suntem Romania !" este partener media al acestui eveniment ,de aceea sa nu va mirati ca incepand de azi va vom bombarda cu informatii despre desfasurarea lui, cu interviuri ale organizatorilor si participantilor si cu filmarile pregatirilor, workshop-urilor si antrenamentelor.

DECI:

Mai întâi s-au echipat, iar acum sunt pregătiți să facă schimb de fanioane la mijlocul terenului și să cânte imnul la startul oficial al Campionatului de Fotbal Robotic, ediția a II-a.
Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro) în colaborare cu Electrical Engineering STudents` European assoCiation București (eeStec) și Universitatea Politehnica București (UPB) vă invită miercuri, 19 martie 2014, la Conferința de lansare a proiectului Fotbal Robotic – 2014, începând cu orele 12:30, în Sala Senatului din cadrul UPB, Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6.
DA PAGINA !

fotbal robotic poza 1
.
Promitem să nu ne întindem prea mult la povești, așa că am comprimat evenimentul în două secțiuni distincte. În deschiderea evenimentului ne onorează cu intervenții scurte și la obiect reprezentanții organizatorilor, partnerilor și sponsorilor proiectului:
- Ionuț Cotoi, Președinte inventeaza.ro
- Prof. Dr. Ing. Adina Magda Florea, Decan al Facultății de Automatică și Calculatoare
- Prof. Dr. Ing. Nicolae Țăpuș, Vicepreședinte Senat UPB
- Cătălin Smocot, Președinte eeStec București

- Emilia Ursachi, Manager Comunicare, UPC România
- Liviu Marica, Director Marketing, ASUS România
- Cosmin Pătlăgeanu, Marketing Manager, Luxoft România
- Cătălin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender România
- Camelia Deaconu, Recruitment Partner, Misys
- Dana Manolescu, Project Manager, OKAPI
- Hans Boot, CTO, ioteo

fotbal pe laptopo
.
Pentru că suntem oameni ai faptelor, în cea de-a doua secțiune a conferinței vă invităm să faceți cunoștință cu roboții proaspăt ieșiți de la vestiare, pentru o partidă de fotbal robotic. Nu aducem o machetă, ci un întreg sistem operațional pregătit pentru o demonstrație live fix sub ochii domniilor voastre care va avea loc în holul corpului AN al Universității Politehnica.
Odată dat startul Campionatului de Fotbal Robotic prin conferința de lansare, se pornește și o avalanșă de 12 workshop-uri și 6 sesiuni de coaching gratuite în cadrul cărora vei învăța să-ți coordonezi echipa de roboplayeri pentru finală. Înscrierile sunt deschise până pe 22 martie 2014, pe website-ul www.fotbalrobotic.ro.
Vino și tu să faci cunoștință cu roboții!
.
.

jucatori de fotbal robotic
Campionatul de fotbal robotic este un proiect inițiat de inventeaza.ro.
Sponsori VIP: UPC, ASUS
Sponsori GOLD LUXOFT, Bitdefender
Sponsori SILVER MISYS, OKAPI, ioteo
Partener instituțional: UNESCO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu