19 martie 2014

460.Robotzeii au dat startul : Conferinta lansare FOTBAL ROBOTIC 2014 !


  Ei, dragii nostri, dupa cum v-am anuntat, astazi a fost lansarea Campionatului de Fotbal Robotic, productie a prietenilor de la inventeaza.ro ,conferinta fiind organizata la Universitatea Politehnica Bucuresti
"Campul de lupta "
 - care le este partener dedicat - acolo unde vor avea loc de luni si sesiunile de coaching si workshop cu acest subiect, pentru cei inscrisi.

  Pe langa sponsorii traditionali s-au prezentat si cei noi, din care unii si-au prezentat azi si produsele la standurile organizate de ei - ASUS de exemplu.

  Si dupa cum stiti, "Suntem Romania ! " fiindu-le partener media pe viatza celor de la inventeaza.ro, am mers ca sa instalam cu Celestin sistemul sau de sunet si sa pozam, sa filmam si sa ne intretinem cu lumea buna a fotbalului robotic !

DATI PAGINA ca sa vedeti pozne si ...va urma maine seara un clipulet cu robotzei alergand dupa minge si chiar bagand-o in poarta !

  Am fost incantat sa vad ca de data aceasta s-au inscris peste 100 de participanti online si la fata locului, iar demonstratiile realizate au tinut i n priza foarte multi curiosi care au devenit rapid interesati de acest campionat, astfel incat discutiile pe tema tehnica - hard si soft - i-au solicitat la maxim pe membrii inventeaza.ro care nu mai pridideau cu explicatiile.
  Partenerii - sponsori - care si-au prezentat si produsele proprii au fost si ei asaltati de studentii ahtiati dupa informatii, ideea standurilor dovedindu-se salutara.

  Dar hai sa vedeti:

Cuvantul de deschidere:d-na dr.ing.Adina Magda Florea

 

3
1
2
Curiozitate la maxim
Interes si interesare


Organizator

Co-organizator

Co-organizator

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partener academic


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsori

Parteneri media

 

                      










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu