28 iulie 2014

604.C.F.R. calatori a inceput sa comunice cu noi: proiectul "Train Delivery " chiar a prins viata !

"Ia bre repede ca pleaca trinu !"
    Cel mai amuzant eveniment bucurestean al uichendului !

  Simpaticul proiect numit mai sus este de fapt o manifestare urbana de tipul "Delivery", "livrare directa", mai bine zis comunicare fata-in fatza cu beneficiarul, acesta avand parte de cultura, imagine, mesaj divers, informatie, o livrare fara intermediar, fara media sau magazin, in strada sau...PE PERONUL 14 in Gara de nord, asa cum a fost de aceasta data.
   Fenomenul de "Street Delivery" este cunoscut deja in Bucuresti si in unele orase romanesti si uite ca s-a ajuns cu ajutorul C.F.R-ului plus ajutorul celor de la "Rezistenta urbana " la "livrarea" din vagoane sau IN vagoane, ori direct "pi piron " , "Peronul 14 " ajungand astfel sa fie forum, targ si loc de relaxare!
  Hai sa vedeti traznaia si cat de amuzant a fost totul !

  DA PAGINA !


Noul graffiti la peretelui dinspre Muzeul CFR, in "constructie"
    Pe langa tricouri si haine traznite si chiar frumoase, ori replici ale unor simboluri arheologice si istorice romanesti, au fost organizate si ateliere de informare sau chiar de lucru pentru copii.
   Standurile cu "Rosia Montana" si cu fracturarea hidraulica ,deosebit de pline de informatii sau cu "BORDura" ar fi bine sa devina o prezenta constanta la acest gen de evenimente urbane, iar cel al "Rezistantei urbane " la fel, fiind un mod de comunicare si informare deja puternic, hotarat si chiar profesionist.
   Trebuie sa ne gandim ca militarea pentru astfel de idei este complementara marsurilor si intrunirilor de strada m la care multi raspund cu o ridicare din umeri, neavand cum sa stie motivul sau informatia detaliata.
   Vagoanele puse la dispozitie de catre CFR au devenit expozitii de interior si suport de arta urbana si informatie, un suport original si saritor in ochi, atragator prin inedit si suprafata de expunere.
DA  CLICK PE POZNE!

Io-te !Saracul, nu ca la noi cu nevasta !
De facut poze protstatare
Nu deranjati !
Istorie de facut cadou
Si un stand...cu totul deosebit !
.
.
.
.
Cate doo locuri sub norisori
.
HOPA !
.
Artista la lucru
.
.
"Reorient Express"!
.
.





















































    In speranta ca aceasta  manifestare nu va deveni unica, le uram tinerilor organizatori si CFR-ului (care a dat dovada de deschidere si suport de exceptie) ,sa aiba cat mai mult rezultat bun si TOT INAINTE !
   Mai multe pozne avem  pe grupul "Suntem Romania ! " de pe facebook.
   Si aici, pagina evenimentului:
TRAIN DELIVERY pe FACEBOOK



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu