21 august 2014

621.O idee minunata: trasee culturale, organizate de Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova

Conacul "Bellu" Urlati (foto:nemotoujours)
Biserica din Curtea Domneasca de la Brebu
(foto:nemotoujours)
     Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova organizeaza, incepand din 18.08.2014, la solicitarea publicului, interesat de valorificarea culturala/istorica/muzeala a bogatului patrimoniu detinut de judetul Prahova, potrivit unui comunicat de presa al institutiei de cultura, circuite muzeale la sectiile sale din judet pe traseele:



-                           Muzeul Memorial „Constantin si Ion Stere” – comuna Bucov, Muzeul „Crama 1777” – comuna Valea Calugareasca, Muzeul „Conacul Bellu” Urlati si „Foisorul Bellu” Urlati
-                           Muzeul Memorial „Constantin si Ion Stere” – comuna Bucov, Complexul muzeal Valenii de Munte – Muzeul Memorial „Nicolae Iorga”, Muzeul de Etnografie al Vaii Teleajenului, Muzeul de Arta religioasa
-                           Muzeul „Casa Domneasca” Brebu, Muzeul Memorial „Cezar Petrescu”- Busteni – Busteni

    Durata unui circuit/traseu muzeal – orele 8.00-18.00, in zilele de marti – vineri, traseul si ziua stabilindu-se la alegerea a minim 7/ maxim 16 solicitanti, iar transportul este asigurat de institutie; plecarea/revenirea dela/la sediul Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Prahova din Ploiesti, str. Toma Caragiu, nr. 10. Intrarea in muzee este gratuita.

Pretul este de 25 lei/solicitant/traseu, iar inscrierile se fac la tel. 0244 514 437, 0244 522 656 sau 0785 074 158, în fiecare zi de luni a săptămânii pentru care se face înscrierea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu