21 august 2014

623.Seara de nostalgie...sa nu spuneti "Iar de'astea?" ca le iau si nu va mai dau !

....
   Acum ceva timp, stand la o bere...NEAGRA bre, ca d'aia ti-am dat, asa, ca sa te enervez !- scuze, este pentru cel cu care stateam si nostalgeam- deci stand la o bere cu George GMT de la "Romania Military" care-i la fel de batran ca mine, dar cu o luna-doua parca mai mult, voroveam despre doua dintre cele mai tari desene animate Sci-Fi ale anilor '80 aparute in Romania, la cinema, pe vremile apuse cand eram pusti si tare avizi de aventuri si filme.

   Apoi el a "tras " un articol despre miniserialul romanesc animat "Misiunea spatiala Delta", acesta fiind primul in discutie.

   Iar eu, tinand minte ca am vb si de al doilea, neromanesc si foarte strainez, de fapt un film animat de cinema, ...mi-am zis sa-i fac lui in primul rand o surpriza si desigur si domniilor voastre, de ce nu?

   Asa ca  si prin urmare, ca sa dovedesc faptul ca nu m-am senilizat si inca tin minte, am hotarat sa vi-l aduc acisilea , dar nu doar din nostalgie, ci mai ales datorita faptului ca si la ora actuala este unul dintre cele mai frumoase ca subiect , idee, film animat Sci-Fi.
   Si pentru ca sigur v-a placut daca v-o fi placut si nu va mai aminteati cum se numeste, ori nu stiati sa-l cautati.
   Filmul respecta toate regulile literaturii S.F. ca scenariu si chiar daca are o componenta fantezista total, realismul nasterii si evolutiei eroului principal si conflictele sinelui  captiveaza si te scot din contextul fantasticului, ajungand sa fii efectiv fermecat de poveste.
   Nu spun numele filmului, o sa-l vedeti si-mi pare f rau ca nu am gasit o varianta mai buna decat in bucatzele pe youtube si cu o imagine...slaba rau.
   Poate gasiti voi alta !





Un comentariu:

  1. Pasara de foc spatiala? Pfiuuu...a fost si un serial de desene animate cu numele asta ,din cate imi aduc aminte si ce-l mai urmaream.

    RăspundețiȘtergere