10 decembrie 2015

923."SAAB Romania"? In sfarsit cu noi? (Partea I-a)

Centru de control(camera de operatiuni)HMS"Perth"(Australia)(SAAB)
 Miercuri, 09.12.ac. am participat din partea "Suntem Romania!" si a "Romania Military" la conferinta de presa tinuta de catre reprezentantii grupului industrial suedez,partea de "Defence".
 Amanunte despre ceea ce s-a discutat si prezentat vom publica ulterior, in doua episoade ce vor contine materialul de expunere si filmarea conferintei cu discutiile ulterioare.
 Pana atunci, salutam inca odata revenirea acestei firme deosebit de puternice si inovative in Romania (dupa renuntarea controversata a Romaniei a programului "Grippen") si va prezentam comunicatul oficial al sedintei de ieri:
(nemotoujours)

Saab oferă soluţii de apărare şi securitate pentru România
Compania suedeză de apărare şi securitate Saab a organizat o prezentare a mai multor produse din portofoliul său naval miercuri, 9 decembrie 2015 la Bucureşti. Saab are un portofoliu vast şi o experienţă îndelungată care pot furniza o gamă largă de soluţii care să răspundă cerinţelor marinei militare a României.
Saab poate să ofere Marinei Militare a României soluţii adaptate şi eficiente pentru a-i spori capabilităţile. Suntem la curent cu intenţiile României de a moderniza cele două fregate de tip 22, Regina Maria şi Regele Ferdinand, şi suntem interesaţi de acest program”, a declarat Bengt Ekholm, director pentru marketing şi vânzări pentru Europa de Sud-Est al Saab. 
DA PAGINA!


Bengt Ekholm
Saab este unul dintre principalii furnizori de sisteme navale complexe, atât de suprafaţă, cât şi de adândime. Saab are o bază instalată de peste 230 de nave militare în întreaga lume, fiecare cu soluţii adaptate nevoilor fiecărei ţări.

Recent, Saab a încheiat modernizarea a două fregate ale Marinei militare thailandeze, care sunt echipate acum cu un sistem de management al luptei (CMS) şi cu sisteme de control al focului de ultimă generaţie; este vorba de Saab 9LV Mk4 şi, respectiv, de CEROS 200/EOS 500. Cele două fregate sunt de asemenea echipate cu extrem de eficientul radar multirol Sea Giraffe AMB 3D şi cu data link-uri tactice (TDLs).
Prin programul thailandez, Saab a dovedit că este posibil să se echipeze nave mai vechi cu sistemele noastre noi, moderne şi puternice, şi să se realizeze acest lucru într-un mod eficient din punct de vedere a costurilor,” a declarat Bengt Ekholm.
Saab are o experienţă excelentă de cooperare cu industriil locale şi de livrare a programelor de offset. În 2014, Saab şi-a extins capabilităţile navale, prin achiziţia prestigioasei companii de tehnologie navală TKMS AB. În prezent, Saab Kockums este în faza de producţie cu două noi submarine A26 pentru Marina militară a Suediei, în cel mai modern program convenţional de submarine din lume.

HMS "Visby" si HMS "Helsingborg" - navele suedeze de domeniul Sci-Fi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu