19 iunie 2016

1038.Alegerile, romanii si "Sindromul Stockholm" - sau cum iubim noi pe cei care ne chinuie

Specific sindromului Stockholm: "Frumoasa si Bestia"
.
   Nu aveam chef sa scriu despre un subiect atat de dureros dar si haios plus rusinos. Numai ca m-am gandit eu bine si am realizat ca mai avem o tura de alegeri la toamna si ca e posibil sa ne-o luam si mai rau, cu glorie de data asta!

   Asocierea bolii romanului de a nu renunta, ba chiar de a si apara pe cel care-l chinuie, il fura, il distruge sistematic si-l injoseste cu unul dintre cele mai ciudate fenomene psihice umane, observat dupa cum stiti la victimele rapirilor, nu este aiurea.
   De ce???
   Pai cum poate fi numit fenomenul in care vezi clar cine te fura, te oropseste, te dispretuieste si totusi sa-l votezi, sa-l sustii???
   Am auzit niste texte, de sa mori, nu alta:
"Lasa domne, ca astia macar sunt satui de cat au furat, vrei sa vina altii nemancati?"
"Da, dar sa stiti ca au mai facut si lucruri bune!"
"Hai frate, macar pe asta il stim acuma..."
   Toate ca toate, dar sa ajungi sa votezi urmariti penali, condamnati cu suspendare sau...puscariasi???

DA PAGINA!

Si asa devii complice, chiar daca esti victima...
   Adevarul este ca per total, din toti votantii Romaniei nu au dat cu stampila decat ceva peste 35%...Iar din acestia doar vreo 37% cu roscalii si penalii...Adica din vreo 4,6 milioane de cetateni doar vreo 1,24 milioane s-au dat pe mana"tortionarilor...Pai este inca un procentaj bun, nu? Inseamna ca mai avem sanse de a scapa!

   Dar nu este asa!
   Sansele sunt, dar in continuare diminuate de bolnavii de sindrom Stockholm care SIGUR ies la vot, caci asa au facut ei mereu: sunt cu cele mai putine studii, cu cele mai mici venituri tinzand catre deloc, au cea mai putina cultura, dar sunt cei mai "civici" in a-si exercita singura lor sansa de a avea o valoare in fata lor si in fata societatii !!!


.
   De aceea sunt si cei mai vocali in manifestari inainte, in timpul si dupa alegerile electorale de orice fel: VOTUL si alierea cu cei pe care-i considera "jmecheri", puternici, "baieti destepti" le dau importanta, loc in societate, tot ceea ce altfel...nu au.

   Si JMECHERII penali, fini psihologi de Obor, au dovedit inca odata ca politicianul adevarat nu are scrupule, nu trebuie sa fie specialist in nimic altceva decat in fusaraie si manipulare si ca de aceea el are succes iar fraierul de tehnocrat, intelectual, "si-o ia" periodic si constant.

   La listele finale de dupa 05 iunie (Duminica orbului), au fost atasate profilele votantilor...Nu vreau sa spun decat ca s-a vazut ca intelectualitatea, "lumea buna si culta" a stat acasa ori s-a plimbat, fara gand de a vota...Vezi doamne "dezamagita " si aratandu-si astfel dispretul fata de aceste alegeri.
   La cat de destepti si plini de diplome sunt au uitat ca se voteaza intr-
.
un singur tur si ca majoritatea simpla invinge...De, socoteli grele pentru niste oameni cu multe scoli.
   Aia fara prea multe diplome nu a fost nevoie sa socoteasca: ei stiu de o istorie intreaga un lucru: iesi gramada cu ai tai si ai sansa sa fie ca tine...Pentru ca sunt uniti in prostia si incultura lor, de aceea !

   Mai avem o sansa la toamna...
   Sindromul Stockholm la romani va functiona din nou???

"nemotoujours"

NOTA: 

Am vazut in internet ca nu sunt singurul care a asociat boala alegatorului roman cu sindromul susnumit...

E bine ca si altii au vazut chestia asta, doar ca , oricat de multi medici iti dau acelasi diagnostic nu inseamna ca te si vindeci doar prin aflarea numelui bolii...

FOTO:internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu