31 august 2016

1073.Vă aşteptăm la AeroNautic Show 2016! "Suntem Romania!" colaborator!

    DA! In acest an, suntem colaboratori, dar asa cum stim noi mai bine: pe partea de organizare artistica, deoarece am dorit sa dezvoltam acest concept unic, superb al prietenilor nostri de la Asociatia Aeronautica Romana, un spectacol aviatic si naval de exceptie, prin aducerea dansului si a muzicii langa avioane, elicoptere si barci cu motor sau vele.
    Dar nu doar atata!
    Ci si luptatori medievali, ateliere de arta medievala, plus multa istorie a Romaniei reprezentata si de catre (chiar) rusi si germani cu uniforme din al doilea razboi mondial!
    Plus colaboratorii nostri de la SARS Romania care vor face demonstratii de prim-ajutor.
    Ei bine, alta surpriza: comunitatea elena din Ploiesti va dansa si canta pentru voi! Plus elevi maestri in dans din buricul Ardealului, adusi si sponsorizati de catre traditionala firma "Zetea" !!!
    Astfel , pe langa Armata Romana cu standurile sale si pompieri (IGSU) veti avea ocazia sa vedeti in parc, inclusiv pe scena, asa cum se spune si se cunoaste....CE NU A VAZUT BUCURESTIUL!
    Acestea sunt in plus fata de ceea ce a devenit deja traditional.
    Mai departe aveti un mic remember al editiei trecute pentru a va face o slaba imagine a ceea ce veti vedea! Si cu ceva completari despre ce va fi anul acesta.
    Dar mai bine cititi:
(nemotoujours)


    În lungile luni de iarnă, ce par interminabile, ni se face dor de sunet de motor şi umbră de aripă. Sezonul show-rilor ariene se apropie de final... Nu înainte, însă, de a ne aplauda încă o dată zburătorii, de această dată într-un show cu un concept îndrăzneţ şi provocator: AeroNautic Show!
     Spectacol în aer, pe apă şi pe pământ, în acelaşi timp! Expoziţii statice, exerciţii militare demonstrative,  zbor şi valuri pe Lacul Morii, Bucureşti!
     Ne amintim anul trecut... Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul" - muzica reprezentativă şi Drill Team, IAR 330 Puma Medevac, IAR 330 Puma şi Puma Naval, Jet Sky acrobatic, SMURD, C-27J Spartan, Diamond, jocuri marinăreşti, demonstraţii de intervenţie a echipei EOD, Iacării Acrobaţi, Jurgis Kairys şi Cătălin Porumbu la manşa îndrăgitului motoplanor Falke!


Marea surpriză a anului  trecut a fost Puma Naval şi echipa de scafandri, acţionând deasupra unui lac din... Bucureşti! Ce surprize ne aşteaptă, oare, în 2016?!
   Singurul show aerian ce are loc "în oraş" îşi propune noi şi noi provocări, cu fiecare ediţie. Evocări istorice,  demonstraţii de căutare-salvare, elicoptere şi avioane cu evoluţii surpriză, iar în apus... Muzică şi dans! Trupa de dans modern "No Limit" din  Mediesul Aurit (Satu Mare) abia asteapta sa ne incante, iar comunitatea elenă din Ploieşti... Nu, aici voi lasa surpriza intacta...       Va spun doar ca, datorita lor, veti redescoperi dansurile grecesti!
    De această dată, si "Suntem România!" ...
(Ana-Maria)
   evenimentul pe facebook cu programul este AICI:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu