4 iulie 2017

1203.Rataciti in poveste...("Masca" Strikes Again"!)


.
..
     O "lovitura de gratie" poate fi o ciudoasa de ploaie pentru  un parc plin cu povesti...
     Norocul a fost ca evenimentul de langa  Biserica Kretzulescu din Bucuresti a avut doua sectiuni  si ploaia a avut macar rabdarea sa se termine prima dintre ele, cea a povestilor vii, jucate magistral de catre inovativa trupa a Teatrului "Masca", povesti care au reusit sa adune o multime de spectatori de toate varstele si efectiv sa-i fascineze si sa-i "plimbe" constant de la episod la episod, de la scena la scena. Excelenta ideea de a le  prezenta pe episoade de cateva minute! Astfel nimeni nu s-a "plictisit"-sa zicem,  desi nu aveau cum-si am avut senzatia ca au gustat mai bine mesajul fiecarei povesti "expuse".

    Costumele...deosebit de sugestive si interesante, jocul...tip "Masca": bun, expresiv, impresionant de comunicativ desi a fost axat ca de obicei pe gest, pe muzica excelenta specifica fiecarei povesti.
    Pana la urma importanta a fost parerea spectatorilor, pe care nu doar i-am vazut incantati, nu m-am multumit cu asta ci i-am si intrebat...Da, fiti linistiti! De la mic la mare au raspuns ca le place foarte mult. Pai altfel cum sa stea pana la sfarsit???

    "Rataciti in poveste"? Pai...Da! Te fascineaza si te ratacesti, dar fara probleme si griji pentru regasirea drumului inapoi in realitate pentru ca exista un Maestru cu un microfon care are grija sa te readuca de unde ai plecat gentil, usor, delicat, astfel incat sa nu te sperii si sa nu plangi ca ai revenit in banala zi-de-zi.

    Trist ca spectacolul s-a incheiat, ploaia  probabil avand ceva cu "Parizianca" ce trebuia sa urmeze.
    Dar gata cu vorbele, sa punem POZNE! Si nu uitati sa dati CLICK pe ele!
    Si o sa vedeti cum spectatorii povestilor de la "Masca" nu au varsta!
    Apropo: spectacolul  face parte din  stagiunea outdoor a  teatrului "Masca" ce va tine pana in septembrie, asa ca urmariti-le programul!

    DA PAGINA!

Cenusareasa
Alba ca Zapada
Lupul din "Scufita Rosie"
Hansel si Graetel
Alba ca Zapada
.Harap Alb
Scufita RosieCenusareasa si Printul
Vanatorul din "Scufita Rosie"
"Scufita Rosie"
.
.
.
.
.
.
Un Span absolut ...Total domne, TOTAL!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.*nemotoujours*
Mai multe foto:ALBUM FOTO
"Man in Black"-fara ei....povestile nu ar mai fi atat de povesti!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu